jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 wpłynęła Majki ...sorry zapomnieliśmy zaznaczyć .... postawię Ci wóde mineralną za to A macie tego więcej
Madas Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 wpłynęła Majki ...sorry zapomnieliśmy zaznaczyć .... postawię Ci wóde mineralną za to A macie tego więcej hahaha ale Ciebie zrazu zaznaczyliśmy
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 wpłynęła Majki ...sorry zapomnieliśmy zaznaczyć .... postawię Ci wóde mineralną za to A macie tego więcej hahaha ale Ciebie zrazu zaznaczyliśmy zaczynam się powoli pakować
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 lato będzie, ale masz pakowania, kapielówki i finka
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 lato będzie, ale masz pakowania, kapielówki i finka Eee - grabki, łopatka, krokodyl - uzbiera sie tego trochę
Madas Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 lato będzie, ale masz pakowania, kapielówki i finka no nie mogłem :polew:
MAJKI Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Madas wpłynęła zaliczka za żonę bo dalej nie świeci na czerwono i nie wiem czy mam jej mówić że ją biore :gwizdanie: wpłynęła Majki ...sorry zapomnieliśmy zaznaczyć .... postawię Ci wode mineralną za to Ma ta woda u Was jakieś %% bo innej nie pije :gwizdanie:
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ma ta woda u Was jakieś %% bo innej nie pije :gwizdanie: ma 4,5 - mocniejsza ich pali
kuredu Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ma ta woda u Was jakieś %% bo innej nie pije :gwizdanie: ma 4,5 - mocniejsza ich pali taa na pewno jakoś w Bukowinie nikt naszego reprezentanta nie przepił :gwizdanie: sam wypił więcej niż cały Kraków łącznie
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Ma ta woda u Was jakieś %% bo innej nie pije :gwizdanie: ma 4,5 - mocniejsza ich pali taa na pewno jakoś w Bukowinie nikt naszego reprezentanta nie przepił :gwizdanie: sam wypił więcej niż cały Kraków łącznie bo my wodę to pijemy na drugi dzień ewentualnie :evil:
Italiano Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Hello, ja też się w końcu zapisałem, ale lista rezerwowa jest bardzo długa, więc nie wiem jak to wypadnie
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Słuchajcie, zaliczkę wyślę w piątek, czyli dokładnie 22go. Mam nadzieję, że organizatorzy biorą pod uwagę opóźnienia przy księgowaniu pieniędzy...
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 dostałem zaliczki Alvaro , Spanky ...Krzyniu Twojej jeszcze nie ....pewnie rano wpadnie .... Hello, ja też się w końcu zapisałem, ale lista rezerwowa jest bardzo długa, więc nie wiem jak to wypadnie sporo ludzi nie wpłaciło zaliczek więc myśle że damy radę ....
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 sporo ludzi nie wpłaciło zaliczek więc myśle że damy radę .... Rozumiem, że liczy się data przelewu, a nie zaksięgowania..? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 sporo ludzi nie wpłaciło zaliczek więc myśle że damy radę .... Rozumiem, że liczy się data przelewu, a nie zaksięgowania..? :gwizdanie: Ty akurat napisałeś co i jak więc nie ma problemu
krzyniek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 sporo ludzi nie wpłaciło zaliczek więc myśle że damy radę .... Rozumiem, że liczy się data przelewu, a nie zaksięgowania..? :gwizdanie: Ty akurat napisałeś co i jak więc nie ma problemu a reszta obudzi się w sobotę z ręką w nocniku :gwizdanie:
Suli Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Zaliczka poszła rowniez ... Jedziesz Leszczu Aż nie mogę uwierzyć :naughty: :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi