jarko Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU Jerzyk chętny widze Z parka panienek jak najbardziej.. I każdej dasz po lizaku Nie kumam po co ta jedynka jak panienki położą sie po obu stronach... no na lizaki
tomaszu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kurde, jutro wpłace piniendze. Dziś mi się nie chce. A najlepiej jakby jutro mi ktoś przypomniał czy cuś. Najlepiej wyślijcie mi PW. :>
kuredu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kurde, jutro wpłace piniendze. Dziś mi się nie chce. A najlepiej jakby jutro mi ktoś przypomniał czy cuś. Najlepiej wyślijcie mi PW. :> Mogę Ci Madasa wysłać celem przypomnienia ale nie wiem czy wyjdzie Ci to na zdrowie , więc sam lepiej pamiętaj
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kurde, jutro wpłace piniendze. Dziś mi się nie chce. A najlepiej jakby jutro mi ktoś przypomniał czy cuś. Najlepiej wyślijcie mi PW. :> Mogę Ci Madasa wysłać celem przypomnienia ale nie wiem czy wyjdzie Ci to na zdrowie , więc sam lepiej pamiętaj ja się nim zajmę :evil:
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pany, podobno od kogoś wyszła propozycja, żebym był w czwórce z Warsiawką. Niby mi to nie przeszkadza, ale wcześniej chyba była propozycja, że będę w pokoju RFS. Jak to tam jest? Gdzie można zerknąć na listę pokoi? :>
Madas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 ale nie było takiej propozycji .... ja o tym nic nie wiem chłopaki wpłacajcie kaskę ... nie obijać się
Alona Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 chłopaki??? No wiesz co Madas, mnie chłopakiem nazywasz?? :P
Madas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 chłopaki??? No wiesz co Madas, mnie chłopakiem nazywasz?? :P nie nie ale dziołchy są bardziej zorganizowane .....albo mi się tylko wydaje
Alona Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie no nie wydaje Ci sie, ja czekam na wypłate, która miała być do 10go ;( ;( ;( ;(
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie no nie wydaje Ci sie, ja czekam na wypłate, która miała być do 10go ;( ;( ;( ;( mam to samo... wczoraj podpisalem jakiś papir dziś nagle że nie mają mojego numeru konta może ta sama firma :polew:
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 na bank chyba nei moja ma oddział tylko we wrocławiu?!
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 wrocław gdańsk co za różnica nie wiem [; jak nie płacą to wp***dol... powiedziałem im że mnie nie zobaczą jak nie wpłacą kasy
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Czy to prawda, że będę w pokoju z żonkami Kuredu i Madasa ? :gwizdanie: :naughty:
Madas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Czy to prawda, że będę w pokoju z żonkami Kuredu i Madasa ? :gwizdanie: :naughty: a nie wiem moja jest mistrzynią europy w Judo :gwizdanie:
Alona Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 wrocław gdańsk co za różnica nie wiem [; jak nie płacą to wp***dol... powiedziałem im że mnie nie zobaczą jak nie wpłacą kasy ja juz sie zwolniłam stamtad i pracuje w innej firmie od tego miesiąca, ale czekam jescze na ostatnią wypłate :kox:
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 a nie wiem moja jest mistrzynią europy w Judo :gwizdanie lubię ostre kobiety :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi