Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

ZLOT OGÓLNOPOLSKI PIŁA 2009 - POEZJA ZLOTOWA

[b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]  

1. 1. [b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU

:polew::kox:

Jerzyk chętny widze :naughty:

Z parka panienek jak najbardziej.. :naughty:

I każdej dasz po lizaku :naughty:

Nie kumam po co ta jedynka jak panienki położą sie po obu stronach... :polew:

no na lizaki :tongue4:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

WPŁACAĆ KASKĘ PROSZĘ ZA ZLOT :evil:

Opublikowano

Kurde, jutro wpłace piniendze. Dziś mi się nie chce. A najlepiej jakby jutro mi ktoś przypomniał czy cuś. Najlepiej wyślijcie mi PW. :>

Opublikowano

i co spicie :cool1:

Opublikowano

Kurde, jutro wpłace piniendze. Dziś mi się nie chce. A najlepiej jakby jutro mi ktoś przypomniał czy cuś. Najlepiej wyślijcie mi PW. :>

Mogę Ci Madasa wysłać celem przypomnienia ale nie wiem czy wyjdzie Ci to na zdrowie :evil:, więc sam lepiej pamiętaj :naughty:

Opublikowano

Mogę Ci Madasa wysłać celem przypomnienia ale nie wiem czy wyjdzie Ci to na zdrowie :evil:, więc sam lepiej pamiętaj :naughty:

ja się nim zajmę :evil: :evil:
Opublikowano

Pany, podobno od kogoś wyszła propozycja, żebym był w czwórce z Warsiawką. Niby mi to nie przeszkadza, ale wcześniej chyba była propozycja, że będę w pokoju RFS. :naughty:

Jak to tam jest? Gdzie można zerknąć na listę pokoi? :>

Opublikowano

ale nie było takiej propozycji .... ja o tym nic nie wiem :mysli:

chłopaki wpłacajcie kaskę ... nie obijać się :cool1:

Opublikowano

chłopaki??? No wiesz co Madas, mnie chłopakiem nazywasz?? :P :P

Opublikowano

chłopaki??? No wiesz co Madas, mnie chłopakiem nazywasz?? :P :P

nie nie ale dziołchy są bardziej zorganizowane .....albo mi się tylko wydaje :mysli::naughty:

Opublikowano

nie no nie wydaje Ci sie, ja czekam na wypłate, która miała być do 10go ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

nie no nie wydaje Ci sie, ja czekam na wypłate, która miała być do 10go ;( ;( ;( ;(

mam to samo... wczoraj podpisalem jakiś papir dziś nagle że nie mają mojego numeru konta może ta sama firma :polew: :polew:
Opublikowano

na bank :decayed:

Opublikowano

wrocław gdańsk co za różnica :decayed:

Opublikowano

nie wiem [; jak nie płacą to wp***dol... powiedziałem im że mnie nie zobaczą jak nie wpłacą kasy :kox:
Opublikowano

Czy to prawda, że będę w pokoju z żonkami Kuredu i Madasa ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Czy to prawda, że będę w pokoju z żonkami Kuredu i Madasa ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:

a nie wiem moja jest mistrzynią europy w Judo :gwizdanie:

Opublikowano

nie wiem [; jak nie płacą to wp***dol... powiedziałem im że mnie nie zobaczą jak nie wpłacą kasy :kox:

ja juz sie zwolniłam stamtad i pracuje w innej firmie od tego miesiąca, ale czekam jescze na ostatnią wypłate :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a nie wiem moja jest mistrzynią europy w Judo :gwizdanie

lubię ostre kobiety :naughty: :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...