nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 nie ma takich mozliwosci aby przewidziec pogode na dluzej niz na dobe wiec wszystko sie moze zmienic...
Korzeń Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 nie ma takich mozliwosci aby przewidziec pogode na dluzej niz na dobe wiec wszystko sie moze zmienic... Jak się nie da???????? Moskwa, Parada z okazji Dnia Zwycięstwa w II Wojnie Światowej na Placu Czerwonym. Zakład o dobrą butelkę, że zawsze jest słońce? Oni tam tyle chemii nad niebem sypią, że nie ma prawa padać.
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 jak sam napisales - jest to sztucznie uzyskane slonce natury nie jestes w stanie przewidziec na dluzej niz dobe... prognoza pogody to tylko spekulacje na podstawie obserwacji... a to co obserwuja synoptycy zawsze sie zmienia
Hugo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Teraz to oni mogą sobie pogodę zapowiadać maksymalnie na kilka godzin
Korzeń Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Teraz to oni mogą sobie pogodę zapowiadać maksymalnie na kilka godzin Teraz to ja wiem, że rano jest duszno, w południe gorąco a wieczorem burzowo.
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Teraz to oni mogą sobie pogodę zapowiadać maksymalnie na kilka godzin Teraz to ja wiem, że rano jest duszno, w południe gorąco a wieczorem burzowo. dziś rano było burzowo :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 u mnie bylo rano deszczowo... potem sie wypogodzilo a teraz znowu jakos tak ni w d.upe ni w oko
poziek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 a teraz znowu jakos tak ni w d.upe ni w oko jak kiedykolwiek staniesz przed takim dylematem to pamiętaj zawsze w dupe
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 a teraz znowu jakos tak ni w d.upe ni w oko jak kiedykolwiek staniesz przed takim dylematem to pamiętaj zawsze w dupe :polew:
miron78 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 szerokiej drogi wszystkim jadącym - do zobaczenia na miejscu ( z jednymi jutro z pozostałymi w piątek i sobotę )
wentyl Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 szerokiej drogi wszystkim jadącym - do zobaczenia na miejscu ( z jednymi jutro z pozostałymi w piątek i sobotę ) no właśnie szerokiej drogi i do zobaczenia na miejscu :hi:
jarko Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 UWAGA :!: III LETNI ZLOT OGÓLNOPOLSKI - PIŁA 2009 uważam za otwarty :!: jade
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 pozdrowienia z Malediwów :naughty: :naughty: właśnie przepijamy Waszą kasę miłego wypoczynku na polu namiotowym
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Pewnie ten zlot to większa ściema niż zimowy w BT - mnie nie będzie to zlot do pupy
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 pozdrowienia z Malediwów :naughty: :naughty: właśnie przepijamy Waszą kasę miłego wypoczynku na polu namiotowym to Malediwy czy Kajmany? tak sciemniacie ze sami sie gubicie... :polew: chociaz byscie jedna wspolna wersje ustalili :naughty:
Italiano Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Pogoda będzie zajebioszcza http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=2590
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Ty młodziak nie pyskuj i nie doszukuj się pierdół
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 pogode nam zalatwi Prezydent Pily [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:27_________________________________________________ Ty młodziak nie pyskuj i nie doszukuj się pierdół noo, sila i miazga rozgoni ciemne chmury i bedzie slonce :polew:
Rekomendowane odpowiedzi