MruCzus Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Siema , ktos ma sprawdzony zestaw grila i kratek halogenow do b8 (zwykly zderzak ) ? Najlepiej piano black . Tak wgl lepiej rozglądać się za kratkami , które są zamknięte, czy otwarte , bo tak się zastanawiam czy nie będzie tam powietrze za bardzo świstać . Pozdro Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez MruCzus
Muskel1 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Dlaczego nie zostawisz oryginalnych?
MruCzus Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2022 No raczej lepiej to wygląda, mam czarne auto a gril jest jakiś szary , dlatego szukam czegoś w piano black , moze byc nawet oryginalny jak ktoś ma.. ?
Muskel1 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 To wstaw ori piano black, też taki miałem.
MruCzus Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Nie wiem , mam dylemat znalazłem taki jak Twoj i nie wiem czy brać plater miodu czy tak jak Ty masz ...
Muskel1 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Kwestia gustu. Mnie osobiście bardziej podoba się s-line niż plaster miodu.
Rekomendowane odpowiedzi