Bandit81 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam Oglądam i podziwiam Wasze Skarby , więc i ja się zaprezentuję Audi A4 , 1996 rok , 1.6 Benzyna , Podtlenek LPG ...trudno, co robić Wiem że zaraz będzie polew z tego... :gwizdanie: Zupełny standard... Jeszcze nie wiem co zrobię... :hi:Pozdrawiam...
Bandit81 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :gwizdanie: Muszę wyeliminować na początek wszystkie usterki techniczne W sumie to zawsze się coś znajdzie. A poźniej przyjdzie pora na mody. Myślę że zacznę od audio , przydałoby się porządne kopniecie z bagażnika :> Poza tym coś tam stylistycznie zrobiłem , lekko bo nie chcę żeby wyszło na wiejski tunning... Pozdrawiam...
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no nie lepiej nie rób nic pochopnie bo tutaj specjaliści Cię zaraz wyprostują ja bym zaczął od zdjęcia kołpaków i wymiany lampek
Cristoforo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 są 3 ważne rzeczy a4 s4 rs4 co kolwiek zmieniasz zawsze będzie miało komentarz powodzenia w stylizacji niuni
Yelo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak przeczytałem temat to muszę przyznać, że byłem nieco przerażony... Zastanawiałem się jakież to znowu wynalazki tu znajdę. A tu miła nispodzianka, auto to świetna baza do modów i stworzenia czegoś przykłuwającego oko
KoDi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Polecił bym ci listwy chromowe wokół szyb Ładna Audiczka...
Gość BIKER Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Wrzuć jakieś ładne szpulki, lampki zespolone na przód. No i ja bym jeszcze ten haczyk wyrzucił. A tak poza tym furka
max0107 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 spox autko przybywa nas na forum ze Stargardu
vdm Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 fotka nr 5 jest świetnie się prezentuje Silniczek tani w eksploatacji sam taki miałem pozdro
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Fajny klasyk, będziesz coś bardziej dłubać w tym autku
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 niezła audiczka i z 1.6 :good: ostatnia fotka naprawdę nieźle ci wyszła jeżeli zaczynasz od środka no to kolego jakieś fajnie głośniczki na przód radyjko i subik a będzie cacy z wyglądu to lampki zawiecha no i przy twoim kolorze ramki na szybki a będzie cud malina pozdrawiam i zapraszam do mnie na ocenę i ankietę
Rekomendowane odpowiedzi