gelon Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam Chciałem pokazać swoję auto,które kupiłem z myślą o renowacji i wsadzeniu większego motorku do zabawy Jest to Audi B2 quattro z roku 1985,przebieg ponad 200 tys km,silniczek 1.8 115 KM. Auto nabyłem w wakacje zeszłego roku,przyjechałem nim z Malborka i na trasie nawet dobrze sobie poradził Wiadomo,auto ma swoje lata ,ale naprawde dobrze się prowadzi.Widać ,że już w tamtych czasach Audi robiło robote Tak wyglądało zaraz po zakupie Auto na pierwszy rzut wydawało się dość zdrowe blacharsko jednak po dokładniejszym przyjrzeniu widać było ,że czas zrobił swoje Żeby odświeżyć troszke auto wstawiłem do warsztatu i zaczęła się renowacja A tutaj świeże foteczki robione na dniach jak przepalałem autko Plany były grube,myślałem nawet o wsadzeniu do niej 2.7BiT lub 2.2T,jednak pojawiły się inne koszta i plany chwilowo się rozpadły Narazie tylko czasem odpalam i robie małą rundke klasykiem
Iverson Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 kurde jak dla mnie mega super zajeb*ście ,
Dibo Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Piękna sprawa zrobienie sobie takiego autka. Idź w stronę cult style Jeszcze jak wsadzisz mocny silniczek to będzie
pre_pl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jakiś plan B ? Zamiast motora 2.7/2.2 ? Też myślałem o podobnym planie, ale inny silnik kombinowałem wrzucić - już jest zresztą taki projekt na AKP :oklaski: dla Ciebie
gelon Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jakiś plan B ? Zamiast motora 2.7/2.2 ? Też myślałem o podobnym planie, ale inny silnik kombinowałem wrzucić - już jest zresztą taki projekt na AKP :oklaski: dla Ciebie Można jeszcze się posępić i wrzucić V8 Ale tak jak pisałem,chwilowo z autem nic robił nie bede.Jeśli wpadnie pare groszy zajmę się nią.Ciekawą propozycja okazuję sie również 1.8T z S3,który jak wiadomo jest dość rozwojowym silniczkiem
adamooo Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no ładne cacko jak go na bok położyłeś ?
GILI Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jakiś plan B ? Zamiast motora 2.7/2.2 ? Też myślałem o podobnym planie, ale inny silnik kombinowałem wrzucić - już jest zresztą taki projekt na AKP :oklaski: dla Ciebie Można jeszcze się posępić i wrzucić V8 Ale tak jak pisałem,chwilowo z autem nic robił nie bede.Jeśli wpadnie pare groszy zajmę się nią.Ciekawą propozycja okazuję sie również 1.8T z S3,który jak wiadomo jest dość rozwojowym silniczkiem Właśnie myślę, że 1.8t to najtańsza i najmniej czasochłonna opcja na swap... pomyśl też nad 1.9 tdi Gratuluję sam się kiedyś zabierałem do mk2 ale zabrakło samozaparcia ...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Fajne autko. Też myślę o B2 quattro ale coupe. Tylko, że ciężej dostać.
johnybravo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 super staryyy zmieniaj silnik, wstaw jakąś mocną benz. noi jak wyżej pisali jakiś cult style
kamilvolt Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Piękna .... widzę że nie tylko ja miałem takie plany :evil: szkoda że zamalowałeś lotkę na klapie od bagażnika, bo powinna być chyba czarna ale naprawdę PEŁEN SZACUN !
Piter504 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 auto cacko, ja bym jedno zmienił, skoro było malowanko, mogłeś rzucić red diamond z nowego S4 byłoby efektownie, ale ori lakierek też jest ok, wkońcu tylko ori będzie trzymał klimat świetny furacz
Longer Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 to jest szpan gratki i szacun za odnowienie maszyny!!!!!!!!
SKIBA29 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Kawał dobrej roboty zrobiłeś. Szacunek się należy dla tych czterech kółek.
marcin j Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Uwielbiam oglądać takie zdjęcia z postepem prac,widać jak autko dostaje drugie życie. Cult, :good:
sokolnh Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 graty sam szukam takiej b2 dla siebie
PiterA4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 k**wa chlopie niejeden by zalamal rece i olal takie cacko :wallbash:klasyk piekny gratuluje i zazdroszcze
Gobi Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Też miałem taki plan... lecz nie wyszło. Jakbyś chciał kupić jakieś części... fotele /deska /kiera itp z 80 b1 1972 . to msg.
Olaf Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 fajna Audinka i kurcze powiem gratulacje za checi
wojtas-audi Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Piekna, elmlody super zrobil swoja - B1
Rekomendowane odpowiedzi