Slaw9676 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Witam mam problem od dłuższego czasu z moją audi. Auto nie chce odpala. To znaczy na chwilę jakby odpalało ale gaśnie i tak ciągle w końcu po którymś razie odpali. Jak dodaje gazu to pójdę tylko obroty do góry i gaśnie. Robi się tak na zimnym i na ciepłym. Wymione zostało: Filtr paliwa, pompa paliwa, przekaźnik pompy, wczoraj wymieniłem regulator ciśnienia paliwa, sonda lambda ale to wcześniej że względu bo skakały obroty, czujnik cieczy chłodzącej. Proszę o pomoc. Z góry dzięki
Langista Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Tak w ślepo wydałeś 2000 zł, zanim zrobiłeś pełen skan? Odma sprawna? Czujnik położenia wału nie wywala błędu?
Slaw9676 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Nie wydałem 2000.. nie podłączałem go pod komputer. Dodam że wymienialem też swiece
Langista Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zrób pełny skan u któregoś z mechaników za 50 zł i dowiedz się co jest grane, bo tak możesz wymienić cały silnik.
Rekomendowane odpowiedzi