Dante18 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Witam. Spaliła mi się żarówka od świateł dziennych (DRL) w audi a4 b7 2006 xenon. Jaki to jest w ogóle rodzaj i typ żarówki? Chodzi mi o podstawową żarówkę. Bo nigdzie nie mogę tego znaleźć... Ten typ świateł: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Tam jest P21W o ile się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 1 godzinę temu, Rob@k napisał: Tam jest P21W o ile się nie mylę. Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante18 Opublikowano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 To dokładnie ta żarówka - P21W. Dzięki wielkie za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi