Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witamy się z Audicosem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Kilka dni temu dostąpiłem zaszczytu przejścia na A4 z Vectry B. Miodzio. Silnik 1.9 TDI 90Km - dla mnie bomba. Przyspieszenie zadowalające, spalanie imponujące (małe) i ta cisza w środku. Silnik pracuje cichutko, brak wibracji na budzie - jednym słowem klasa. Od 13-tego roku życia podobało mi się AUDI 100 (C4), a odkąd wyszło A8 to to jest wóz moich marzeń. Pod tym linkiem wstawiłem kilka fotek. AUDICOS Wstępnie wymienione zostały tylne lampy i przednie kierunki. Zmieniony będzie jeszcze grill bez emblematu i przyciemnione tylne szyby. Z czasem (może za rok) nowe fele. Pozdrawiam :mrgreen:

Opublikowano

Fajne autko :) tylko mi sie na starych lampach bardziej podobalo :P

Opublikowano

Fajne autko , ale wlasnie lampy .... nie masz starych ? to odkupie od Ciebie ;) A lexusy masz z indexem predkosci L - tak jak Traviz ( powyzej 120 odpada szklo ) :razz: Ogolnie fajne autko .

Opublikowano

Witam

fajne autko, zadbane

spraw sobbie jeszcze jedno A4

A4 x 2 = A8

marzenia sie sełnią :mrgreen:

Opublikowano

fajniutkie :D

Opublikowano

Ładniutkie , ale stare lampy zdecydowanie piękniejsze :mrgreen:

Opublikowano

fajne jest, nie ma co. A co do lamp-skoro wszyscy poruszają ten temat. Kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje... i już ;-)

Pozdr

Opublikowano

naprawdę fajne A4 :!:

o lampach nie bedę pisał :mrgreen: jak widzisz, z ich sprzedażą nie będzie problemu....mam na myśłi te stare :razz:

Opublikowano

Ladne autko :grin: tylko te lamki orginalne sa owiele ladniejsze niz lexy :smile: nooo ale to juz kwestia gustu :smile: gratuluje wyboru...AUDI A4 TDI :lol::cool::grin:

Opublikowano
Ladne autko :grin: tylko te lamki orginalne sa owiele ladniejsze niz lexy :smile: nooo ale to juz kwestia gustu :smile: gratuluje wyboru...AUDI A4 TDI :lol::cool::grin:

Ładne i widać że zadbane , ale tak jak chłopaki piszą era lexów już minęła i wyglądają okropnie , przekładaj spowrotem na stare i autko miód malinka

Opublikowano

a mi sie bardzo podobaja przednie kierunki :shock: miod, gdzie wyrwales i za ile?

Opublikowano
Ładne i widać że zadbane , ale tak jak chłopaki piszą era lexów już minęła i wyglądają okropnie , przekładaj spowrotem na stare i autko miód malinka

Nie zmuszajcie chlopaka, sam do tego dojrzy :mrgreen:

Opublikowano

fajne Autko. kólka jak najbardziej zmień ;) to najbardziej wyróżnia furke. co do lexów to sie nie wypowiadam, bo mnie sie już zniepodobały, ale te są całkiem niezłe gdyby nie przypadłość Darka co mu szkło odleciało :)

ale mam pytanko ile masz tych kucy pod machą bo w opisie masz 90 a w avatarze 100 :shock: raczej te 100 bo masz wyskalowany licznik do 260kph :)

Opublikowano

ladna furka a lampy tyl bym zostawil :grin:

Opublikowano
  • Autor

Koni to ja mam 90, a wcześniej wybrałem 100, ponieważ nie przesunąłem suwaka na samą górę. W niemieckiej karcie pojazdu mam 66kW, a przyjmując, że 1kW=1,36KM, otrzymuję około 90 KM. :cool: