KOval81 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Jakoś mi najbardziej do gustu przypadły - mam nadzieję, że później nie będę zmieniał na RS4 19" w graficie :> jak niektórzy :gwizdanie:
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 furka felgi tez bardzo bardzo daja rade pokazał bys jak świeca te ledy bo sam moze bym zamorzył do mojego xenonu :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 Tu masz wątek i pokazane te LED'y u Tas2Die'a i Bart-S: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_montaz_led_zamiast_postojowek-t67385.0.html[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 11:29_________________________________________________Dla ciekawych, dołożone zdjęcia postojówek LED by Kimmoto w pierwszym poscie.
Cineksik Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 no niezła sztuka , Kimoto jeszcze świecą :?:
Cor72z Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 No problemo - już zapodaje linka: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=636829478 włala :> Działają ci jeszcze te led-y ??? mi po tygodniu padły....
KOval81 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie - jeden z LED'ów wytrzymał AŻ 5 dni, więc wróciłem tymczasowo do siuśków. Będzie czas- wyreza się rezystorki, to się wtedy zmieni. Tak ogólnie, to coś mi się zdaje, że ta paria z Kimmoto jakaś syfiasta była i tyle. Lukaszr ma i jeździ już sporo bez rezystorów, a te świeże każdemu już padły....
dzygit Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 :hi:witam was wlasnie szukam takiej audiczki za rozsadna cene z przebiegiem do 200tys
_Bartek_ Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam. Autko z mojej miesciny a ja go nie widzialem? Fajny wózek ale sedan jakos bardziej mi sie widzi Pozdro i do zobaczenia na legnickich yy bezdrozach
KOval81 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Widziałeś widziałeś na bank :> Tylko za szybko jeździsz pewnie po Dynosoftach, to się w oczy nie rzuciłem - hehehe. Sedan fajna rzecz, ale nie, jak trzeba wózeczek i pieluchy zapakować Ja również pozdrawiam i do zobaczyska przy najbliższej okazji
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Sedan fajna rzecz, ale nie, jak trzeba wózeczek i pieluchy zapakować ...albo drabinę :polew: Jak kupowałem meble na działkę to na jedną turę udało mi się zapakować stół + 8 krzeseł + huśtawka ogrodowa + grill - do sedana w życiu by to nie wlazło. ...dlatego następny też będzie AVANT
KOval81 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Hehehe - dokładnie - funkcjonalność sedana ma się nijak do avant'a. Żona narzekała przy zakupie, że karawanem jeździć nie będzie, bo się będzie czuła jak w "ostatniej drodze", a teraz mężusia wychwala pod niebiosa za samodzielną decyzję :>
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Koval dokładnie tak to jest, sedan jest fajny, ale avant bardziej praktyczny, sam mam sedana i pluję sobie w brodę że nic nie mogę zapakować, tym bardziej że siedzenia mam nie składane, to już wogule, dlatego następny też będzie avant fajny furacz, niby taki szaraczek, ale ma to coś odnośnie karawanu, moja matka tak właśnie mówi, że kombi/avanty to karawany, a jak ma coś przewieźć to dogaduje "trzeba było kupić karawan"
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Mmmmmm a taki np. RS karavan U mnie było tak że wariant AVANT był tak naprawdę ultimatum postawionym przez żonę - w przyszłości do bagaja ma wejść wózek i koniec, najlepiej taki pod bliźniaki A że w B6 Avant podoba mi się bardziej niż sedan (nie ujmując nic sedanom bo też są śliczne, taki po prostu mój gust...) dla mnie bomba
variocustoms Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Dzieci = problemy, małe dziecko mały problem, duże dziecko duży problem hihi ale OT
KOval81 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Dzieci = problemy, małe dziecko mały problem, duże dziecko duży problem hihi ale OT E tam - zaraz się założy Panowie jakiś wątek pt "Kącik dziecięcy: pieluchy, smoczki i zabawki - czyli co kupić dziecku, żeby ojciec się cieszył" - hehehe Szczerze powiedziawszy, to wykorzystałem możliwości avant'a może 2 razy dotychczas (zmieniając koła zimowe-letnie), ale coś mi się wydaje, że gdybym miał sedana to nagle by się okazało, że bagażnik jest potrzebny na gwałt :> Takie życie
_Bartek_ Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Jak wroce do domu to pozycze wozek od kogos i sprobuje wepchac do bagariana
Bieniek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Do sedana tez da rade wozek zapakowac :gwizdanie: :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 jeszcze sam nie sprawdzałem ale musi wejść wózek bo co znowu trzeba by auto zmieniać-super kombiaczek-środek konkretny, felga konkret też o takiej myślę ale na tych naszych dziurach to mimo pozytywnej opinii nie jestem przekonany. Do sedana tez da rade wozek zapakowac :gwizdanie: :gwizdanie:
AMON Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Trzeba trochę potrząsnąć tematem kolegi bo coś wieje nudą ,a mianowicie dzisiaj miałem zaszczyt ujrzeć furkę kolegi live i powiem,ze zacnie się prezentuje
_Bartek_ Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 To ja odgrzeje na temat tego wozka - WCHODZI
Rekomendowane odpowiedzi