Red321 Opublikowano 4 Października 2022 Opublikowano 4 Października 2022 witam kupiłem subwoofer peyinga aktywny i zaciekawiło mnie to wejście na kostkę.Ktoś mądry mógłby mi wytłumaczyć jak tego używać oraz do czego to służy?
Muskel1 Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 Jest przecież opisane obok.
Red321 Opublikowano 6 Października 2022 Autor Opublikowano 6 Października 2022 no dobra ale do czego sie tego używa
Langista Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 A w instrukcji sprawdzałeś?
Muskel1 Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) Do tego co jest opisane na rysunku. Jak Ci ten opis nic nie mówi, to oddaj do montażu lepiej do kogoś, kto się na tym zna. Alternatywnie rzuć okiem do instrukcji obsługi. Edytowane 6 Października 2022 przez Muskel1
Red321 Opublikowano 6 Października 2022 Autor Opublikowano 6 Października 2022 subwoofer kupiony jako używany wiec instrukcji fizycznej nie ma a w pdf zbyt dużo bie ma subwoofer podłączony i działa jak ma tylko wyjście zastanawia
Muskel1 Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Masz 2 możliwości doprowadzenia sygnału z radia do subwoofera/wzmacniacza. 1. Sygnał low (poprzez chinch) 2. Sygnał high (bezpośrednio z głośników), i do tego jest to wejście.
Rekomendowane odpowiedzi