fegonu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witam czy ktos mi powie co moze byc powodem ze zegary po odpaleniu silnika na wlaczonych swiatlach sa ledwo co oswietlone? jesli nie zapale swiatel oswietlene zegarow jest troszke intensywniejsze. czy to poszedl jakis bezpiecznik czy zaróweczki ? ile moze kosztowac naprawa tego? no chyba ze mozna to sprwdzic badz wymienic samemu, jesli tak to w jaki sposób? pozdro http://img527.imageshack.us/my.php?image=dsc00917r.jpg
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jesli nie zapale swiatel oswietlene zegarow jest troszke intensywniejsze działa Ci podświetlenie przy wyłączonych światłach? zdjęcie kiepawej jakości, ale nie wygląda że coś jest nie tak...
krzyniek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 regulacja intensywności podświetlania działa poprawnie ?
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 regulacja intensywności podświetlania działa poprawnie ? przed liftem chyba nie montowali :gwizdanie:
gumis1985 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 regulacja intensywności podświetlania działa poprawnie ? przed liftem chyba nie montowali :gwizdanie: A właśnie że montowali:) Ja przy swojej mam regulację. Także radziłbym poruszać tym poktętłem.
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 regulacja intensywności podświetlania działa poprawnie ? przed liftem chyba nie montowali :gwizdanie: A właśnie że montowali:) Ja przy swojej mam regulację. Także radziłbym poruszać tym poktętłem. W którym miejscu masz to pokrętło? Ile masz wskaźników w zegarach? Zarzuć focisza
chudineze Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 pod wyświetlaczem kilometrów jest to pokrętło
fegonu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jak nie wlacze swiatel to podswietlenie jest jasne jak bylo kiedys, a na wlaczonych to w nocy ledwo co mozna cokolwiek z zegarów odczytac:P jak wroce z pracy:D to sprawdze z tym pokretlem, chodzi ci o te co sie resetuje kilometry? sorki za jakosc zdjecia, komorka mi zmula a zdjecie bylo robione wieczorem:) jak z tym pokretlem nic nie da rady to wrzuce jeszcze raz fotki
chudineze Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 tak to do resetowania kilometrów tylko trzeba kręcić a nie przyciskać jak przy kasowaniu :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 aaaaa... to u mnie brak takowej funkcji
fegonu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 sprawdziłem i zeczywiscie pokretlem sie ustawia jasnosc podswietlenia, tylko ze tym co jest od zegarka:) lewo-prawo i wszystko gra. jeszcze raz dzieki za porade. pozdrawiam
Kolkov Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 hyhy prawie dwa lata mam samochód i nie wiedziałem że to mam
przemo88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Panowie a nie wiecie może jak wymienić podświetlenie zegarów. Spaliła mi sie taśma bądź żaróweczka nie wiem co tam jest i nie mam połowy tarczy obrotomierza podświetlonej. Jak to można wymienić?
chudineze Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A takie coś jak funkcja to już ciężko zrobić. Co za ludzie wszystko pokaż zero własnej inicjatywy
Guregoru Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Jakiego elektryka chyba sobie żartujesz to jest pół godziny roboty żeby wymienić żaróweczki i nie ma w tym nic skomplikowanego
Rekomendowane odpowiedzi