Vacosq Opublikowano 17 Listopada 2022 Opublikowano 17 Listopada 2022 Witam, odebrałem dzisiaj auto od mechanika, które było na dokładce 2 ic, wymianie sprzęgła i przy okazji wymianie starych żarników na nowe OSRAM CGI. Po dojechaniu do domu zauważyłem, że wywala błąd czujnika zmierzchu/deszczu w pozycji "auto" i żarniki wtedy się palą natomiast oświetlenie wnętrza i zegarów już nie. Po przestawieniu w inną pozycję wszystko działa natomiast ten problem nigdy u mnie nie występował przez cały okres eksploatowania auta czyli przez 3 lata. Nigdy nie było z tym problemów i zawsze czujnik reagował prawidłowo. Dla zwizualizowania wklejam zdjęcie. Co mogło się stać i skąd w ogóle to wyniknęło? Proszę o pomoc.
Muskel1 Opublikowano 17 Listopada 2022 Opublikowano 17 Listopada 2022 Musisz podpiąć pod komputer i sczytać błędy. To jest ikonka świadcząca o usterce układu samopoziomowania. Jedź do warsztatu na reklamację.
Rob@k Opublikowano 17 Listopada 2022 Opublikowano 17 Listopada 2022 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musisz podpiąć pod komputer i sczytać błędy. To jest ikonka świadcząca o usterce układu samopoziomowania. Jedź do warsztatu na reklamację. To jest ikona od samopoziomowania Ale to fakt, zczytaj błędy. 1
Muskel1 Opublikowano 17 Listopada 2022 Opublikowano 17 Listopada 2022 Ach tak, nie popatrzyłem dokładnie
Vacosq Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Opublikowano 17 Listopada 2022 Także czekam dalej na rozwinięcie tematu
Muskel1 Opublikowano 17 Listopada 2022 Opublikowano 17 Listopada 2022 Podłącz pod komputer, wykonaj pełny autoscan i wynik wrzuć tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi