Ma3ciek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Witam mam taki problem ze cały czas mam podświetlony przycisk świateł awaryjnych, co powoduje ciągły pobór prądu. Wymieniłem już moduł świateł, moduł komfortu patrzyłem na wizaki w gumach między drzwiami. Już naprawdę niewiem co z tym zrobić vag nic nie pokazuje.
Langista Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Jaki masz pobór? Jak długo masz to podświetlenie? Połączenia mas z karoserią czysciłeś?
Ma3ciek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 Cały czas jest to podświetlenie. O każdej porze
Ma3ciek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 Słyszałem że wystarczy wymienić moduł świateł i kupiłem nowy, ale nic nie dało. Podświetlenie wyłącza się tylko gdy odlacze kostkę od modułu świateł
Langista Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Czyli podchodzisz do auta po nocy i widzisz.podswietlony przycisk jeszcze zanim odblokujesz auto? Jaki masz ten pobór?
Ma3ciek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 Tak czy auto zakludzone czy odkluczone przycisk podświetlony. Pobór 0.9
Langista Opublikowano 1 Grudnia 2022 Opublikowano 1 Grudnia 2022 A jak odepniesz mce to spada do ilu?
Muskel1 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Któryś ze sterowników nie przechodzi w stan spoczynku. Dopóki w magistrali CAN zostają wysyłane informacje i sterowniki nie "usypiają się" przycisk awaryjny jest podświetlany.
bodzio asd Opublikowano 2 Grudnia 2022 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Witam ja mam podobny problem ,tylko pobur prądu jest 0,57a .a gdy odepnę kostkę w drzwiach to spada na 0.10
Rekomendowane odpowiedzi