Daniel0605 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Witam formułowiczów posiada ktoś rozmiar paska wieloklinowego do audi a4 b7 2.0 Tdi BPW.i schemat założenia?,potrzebował bym ponieważ na starym pasku wszystkie numery się starly
Langista Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Let Me Google That LETMEGOOGLETHAT.COM For all those people that find it more convenient to bother you with their question than to google it for...
Muskel1 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 27 minut temu, Daniel0605 napisał(a): schemat założenia Otwórz maskę, spójrz jak przebiega, narysuj sobie na kartce. Do ściągnięcia i założenia odciągasz napinacz. Tyle filozofii. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Muskel1
Tomnik Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Elsa online. ElsaWin. ElsaWeb. AudiPower unit4-cylinder TDI unit injector engine (1.9 ltr.; 2.0 ltr. 2-valve), mechanicsEnginecrankshaft group, pistonsPoly V-belt drive - vehicles from 06.2003 onwardsPoly V-belt drive for power steering pump, alternator and air conditioner compressor - exploded view WWW.KOLHOSNIKI.RU Version en ligne du logiciel Elsa ou elsawin pour Audi, Skoda, Volkswagen, Seat. Toutes les bases anciennes et fraîches dans un Elsaweb.
Daniel0605 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2022 Tak też bym zrobił tylko że stary pasek spadł z rolek i nie mam pojęcia jak był założony przejrzałem wujka Google u nie mogę znaleźć schematu akurat do mojego sinika wszystkie są pokazane z innym napinaczem
pelonek1 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Daniel0605 napisał(a): Tak też bym zrobił tylko że stary pasek spadł z rolek i nie mam pojęcia jak był założony przejrzałem wujka Google u nie mogę znaleźć schematu akurat do mojego sinika wszystkie są pokazane z innym napinaczem Szukaj silnika takiego jak masz w Googlach i zapewne znajdziesz zdjęcie silnika z założonym paskiem PK. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez pelonek1
Rekomendowane odpowiedzi