Spiter Opublikowano 5 Stycznia 2023 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Cześć, mam dylemat a nie chce czekać do jutra z odpowiedzią. Czy coś się stanie jak nie odłączyłem akumulatora przy wyjmowaniu ecu? Czyszczę kanalik pod komputerem i wybebeszyłem to miejsce.
Langista Opublikowano 5 Stycznia 2023 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Dowiesz sie przy podłączeniu, czy będziesz musiał szukać nowego ECU.
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2023 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Nic się nie stanie jeśli kluczyka nie było w stacyjce i na zapłonie.
Pawmichtim Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Kolego, i jak tam czyszczenie? Demontowałeś całą tą skrzynkę plastikową, w której siedzi sterownik silnika?
Spiter Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 20:09, Pawmichtim napisał(a): Kolego, i jak tam czyszczenie? Demontowałeś całą tą skrzynkę plastikową, w której siedzi sterownik silnika? Tak demontowałem, tam było czysto, niestety woda dalej się wlewa, gdzieś obok musi być jeszcze jeden kanał, ale tam tyle kebali i węży że chyba zakupię kamere inspekcyjną i tak sprawdzę. To co odwaliło Audi żeby się dostać do dziurki pod komputerem to dramat, rozbieranie wiele części. Cudem jakoś się udało ale i tak nie wyciągnąłem obudowy komputera tylko odchyliłem bo nie mogłem wyciągnąć tego plastikowego podszybia co woda nim leci do kanałów.
Rekomendowane odpowiedzi