Przemos Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 Witam.Ostatnio zauważyłem że mam nieaktywną opcje exterior lighting w car menu,a na pewno była aktywna!Wie ktoś może co się mogło stać?lub Gdzie ją uaktywnić?
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 Nie kodowałeś czegoś ostatnio? samo z siebie raczej nie znikło.
Przemos Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Opublikowano 19 Lutego 2023 Bawiłem sie ostatnio vcds-em ,ale opcje coming home /living home mam zaznaczoną ze ma wyświetlać na mmi/menu car a nie wyswietla.Moze inne uaktywnione opcje ją blokują?
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 3 godziny temu, Przemos napisał(a): Bawiłem sie ostatnio vcds-em ,ale opcje coming home /living home mam zaznaczoną ze ma wyświetlać na mmi/menu car a nie wyswietla.Moze inne uaktywnione opcje ją blokują? To że w 09 zakodujesz, to nie znaczy że się w concercie wyświetli. Tak trzeba dodatkowo w adaptacjach radia kodować.
Przemos Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Opublikowano 19 Lutego 2023 Witam.Już wszystko działa ,musiałem w Adaptacjach uaktywnić.Dziękuje za podpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi