mrachfal Opublikowano 27 Lutego 2023 Opublikowano 27 Lutego 2023 Witam mam problem z A4b6. Podczas jazdy zdarza się, ale nie zawsze, że zaczynają mi mrugać ksenony, tj gasną na sekundę i zaświecają się ponownie, w tym samym czasie gaśnie podświetlenie zegarów, zacina się wycieraczka, kierunek, gaśnie tempomat itd. Napięcie na akumulatorze 13.98V nawet w trakcie występowania problemu. Niedawno wymieniłem ksenony na budżetowe za 60 złotych sztuka ale działało po wymianie normalnie.
Muskel1 Opublikowano 27 Lutego 2023 Opublikowano 27 Lutego 2023 1. Podepnij pod komputer i sczytaj błędy. 2. Kup żarniki Osram lub Philips a nie szrot.
mrachfal Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Opublikowano 28 Lutego 2023 Brak błędów Tyle że na długich halogenach też przygasa
Langista Opublikowano 28 Lutego 2023 Opublikowano 28 Lutego 2023 A autoskan robiłeś? Może w innym sterowniku wywaliło błąd, który by na coś nakierował. Masz jeszcze stare żarniki żeby sprawdzić?
mrachfal Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Opublikowano 28 Lutego 2023 No niby mam te co wcześniej były. Jeszcze świeca. Zmieniłem profilaktycznie.
Rekomendowane odpowiedzi