Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Przecież na samym początku jak założyłem temat to napisałem że z czasem zniknie A Ty SoMeS załatwi mi te LEDy a nie przejmuj się spoilerem
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jakie ledy? teraz Ci się ledy podobają? halogeny sobie zamontuj
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 LEDy mi się od dawna podobały, ale te ori od S6, a nie takie badziewie co miałeś u siebie
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 widziałeś to badziewie co teraz kupiłem już się nie mogę doczekać żeby Ci foto pokazać jak to świeci
Cristoforo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 normalna grubość to 25mm zalecana przez producenta to min.22mm pozniej do wymiany
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 widziałeś to badziewie co teraz kupiłem już się nie mogę doczekać żeby Ci foto pokazać jak to świeci Te co teraz kupiłeś to właśnie są ori od S6 czyli takie na jakie poluję od dłuższego czasu A pokazywać zdjęć mi nie musisz, bo już dawno widziałem na żywo jak świecą Jedynie uprzedziłeś mnie i udało Ci sie je dorwać w dobrej cenie prędzej niż ja to zrobiłem
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 normalna grubość to 25mm zalecana przez producenta to min.22mm pozniej do wymiany Dzięki za info. Muszę sprawdzić dokładnie grubość, ale pewnie czeka mnie wymiana. Co sądzisz o zestawie tarcze Brembo + klocki Ferodo ?
Cristoforo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jak hamujesz jak emeryt moze być ja polecam ZM
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 wiem co kupiłem pełno tego tu jest Dlatego napisałem Ci żebyś skombinował mi jeden zestaw w dobrej cenie. Jak wiesz u nas ceny są kosmiczne. Skoro jesteś na miejscu to mógłbyś dla mnie poszukać i mi przywieźć jak hamujesz jak emeryt moze być ja polecam ZM Już mnie tak nie podpuszczaj Mocy nie podniosę także wydaje mi się że będą one wystarczające do mojego silnika. Napewno będą lepiej się spisywały niż montowane oryginalnie ATE. Mogę założyć konkretne żylety ale co będą wyhamowywały ? Tylko 125KM
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 i może Ci jeszcze mam zamontować ? jak dasz coś zarobić to Ci przywiozę
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zamontuję sobie sam Jeszcze chcesz na mnie zarobić ? Nieładnie Zapytałem bo jak byś dał radę to byłbym wdzięczny. Miałbyś u mnie flaszkę
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no tak Dibo ale z tym dowiezieniem do Ciebie to przesadziłeś
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no tak Dibo ale z tym dowiezieniem do Ciebie to przesadziłeś Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o przywiezienie do Polski. A tu bym sobie jakoś odebrał kurierem albo pocztą. Aż taki wygodny to nie jestem Oczywiście za fatygę i przysługę bym Ci się odwdzięczył
Kowi87 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A to somes ile takie cudo kosztuje w tych twoich obecnych rejonach?? sorki za Ot
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zapraszam do mojego tematu na takie dyskusje
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zapraszam do mojego tematu na takie dyskusje Chcesz sobie ponabijać u siebie
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no właśnie bo w rankingach spadam nic już tu nie piszę
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Boisz się że Cię wyprzedzę w ilości wiadomości ? U mnie możesz pisać, jeszcze daleko do tego Śmiecenie w wątku aż do przesady...
Rekomendowane odpowiedzi