herman82 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich!! Mam problem z przeciekiem w aucie a dokładnie w miejscu zamontowanej anteny na dachu- jestem tego prawie na 100% pewien- po wyjechaniu z myjnie zauważyłem trochę wody na rolecie bagażnika, podsufitka też była mokra w miejscu zamontowanej anteny. Poza tym widać, że ktoś chyba wcześniej przy niej grzebał(albo sama się troche odkszałciła) bo odstaje od dachu. Teraz pytanie: jak sie dostac do tej anteny? Trzeba będzie zdjąć podsufitke czy dostanę sie tam przez lampke oświetlenia bagażnika? Jak w razie czego zdjąć tą podsufitke? I czy trzeba bedzie wymienić ją na nową?? Proszę o pomoc i z góry WIELKIE DZIĘKI!!!!(Audi A4 Avant)
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Uzupełnij profil i uzywaj opcji wiekszość już było na ten temat :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 musisz zdjąć podsufitkę, nie trzeba zmieniać na nową
GRazny Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 poszukaj tematu o zmianie relingów na czarne w B6... tam będzie chociaż o zdejmowaniu boczków podsufitki...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 W swoim avancie miałem podobny problem, tylko zamiast standardowej anteny miałem oryginalna płetwę od GPS. Nie zdejmowałem podsufitki a jedynie wymontowałem lampkę odkręciłem antenę uszczelniłem i ponownie zamontowałem, jak narazie nie cieknie wiec jestem :>
herman82 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Zrobiłem tak jak dominikt1. Wszystko jest ok . W sumie to chyba będę i tak musiał wymienić tą antenę bo mam problem z navi , nie widzi satelit...ale to nie temat do tego wątku...dzięki!!pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi