mati13_95 Opublikowano 16 Marca 2023 Opublikowano 16 Marca 2023 Witam, ostatnio zauważyłem wyciek oleju ze skrzyni z drążka który jest na zdjęciu poniżej. Da się to uszczelnić w domowych warunkach czy lepiej oddać do mechanika? I czy to blacha sprawa czy skrzynię trzeba będzie wyjmować? Taki wyciek zrobił się po 150km, gdyż wycierałem to w poniedziałek jak zmieniałem olej w skrzyni.
Langista Opublikowano 16 Marca 2023 Opublikowano 16 Marca 2023 Uszczelniacz wybieraka, da się wymienić ale trzeba skrzynie zdemontować. 1
mati13_95 Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Opublikowano 16 Marca 2023 38 minut temu, Langista napisał(a): Uszczelniacz wybieraka, da się wymienić ale trzeba skrzynie zdemontować. To mnie nie pocieszyłeś ? Dzięki za info ?
mati13_95 Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Jakby ktoś miał ten wyciek to można uszczelniacz wymienić bez ściągania skrzyni a nie jak to sugerował kolega wyżej, że trzeba. Jest do niego bezproblemowy dostęp z kanału. Edytowane 16 Maja 2023 przez mati13_95 Xx
Rekomendowane odpowiedzi