taxiben3 Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) Witam czy poratował by ktoś rozpiską elektryki mce aby przerobić z mce low na hi lub z powrotem z hi na low ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć a link do opisu takiej czynności nie działa z góry dziękuję. chciał bym zmienić moduł z hi na low bo już nie mam sił z błędami spalonej żarówki wszystkie żarówki nowe świecą a i tak wywala błąd. Obecnie mam moduł z literką F a chcę założyć z literką D wszystko w a4 b6 cabrio Edytowane 8 Maja 2023 przez taxiben3
taxiben3 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Opublikowano 8 Maja 2023 1 minutę temu, Langista napisał(a): Szukaj w manualach, jest cały poradnik. No właśnie nie ma bo już wygasł wątek szukałem od paru dni inaczej bym nie pisał postu
taxiben3 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Opublikowano 8 Maja 2023 4 minuty temu, Langista napisał(a): Szukaj w manualach, jest cały poradnik.
Langista Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 Za każdym razem błąd dotyczy tej samej żarówki?
taxiben3 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Opublikowano 8 Maja 2023 5 minut temu, Langista napisał(a): Za każdym razem błąd dotyczy tej samej żarówki? Nie ogólenie wywala wszystkie żarówki postjowe cofania stopu mijania drogowe itd
taxiben3 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Opublikowano 8 Maja 2023 6 minut temu, Langista napisał(a): Za każdym razem błąd dotyczy tej samej żarówki? Instalacja elektryczna jest ok bo po podmianie modułu na inny jest ok jednak że wymieniam lampy na biled i po ich podłączeniu na podmienionym module też wali błędami przednich lamp i dla tego chcę moduł bez sprawdzania żarówek bo nawet ledowych postojówek nie można założyć
taxiben3 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Opublikowano 8 Maja 2023 Ewentualnie czy jest moduł mce w wersji hi który nie ma sprawdzania żarówek ?
Banan Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 Nie ma takiego - moźna modyfikować rezystorami , też było na forum
taxiben3 Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Opublikowano 9 Maja 2023 3 godziny temu, Banan napisał(a): Nie ma takiego - moźna modyfikować rezystorami , też było na forum Możesz podesłać jakiś link lub w jakim dziale mam tego szukać
Rekomendowane odpowiedzi