Buszek Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 bardzo ładne i zadbane autko kolorek wiadomo felgi też ciekawie sie prezentuja, ale moim zdaniem tylne lampy i te diody dawaj srodka foty bo widze ze biala skorka i jakie plany itp :gwizdanie:
Siwy1122 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 ja też jestem przeważnie przeciwnikiem tego typu lamp ale na tym samochodzie mają swój urok super silniczek i super laczki
Piechol Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 super kolor lampki tył i diody bym wypierpapier... pokaż jeszcze środek ale ogólnie :oklaski:
Rafal_69 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 sympatyczna ogólnie tylne lampy tez mi sie niewidzą, ale każdy ma swój gust więc jak tobie sie podobaja to ok jakieś plany jeszcze masz? I dawaj ten środek :>
robi1811 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Sweet furka !!! A ta laska to twoja żonka czy dziweczyna ??? :naughty:
Reniu Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Bardzo fajne i zadbane autko a do tego słuszny silnik
Korzeń Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Lampy do wyrzucenia. Znaczek 2.8 zamień na a4-klub.pl
DiAMOND Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Sweet furka !!! A ta laska to twoja żonka czy dziweczyna ??? :naughty:
aju Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 lampy out (tylnie) Znaczki tak samo, komin z tyłu dla mnie za duży , kolor piękny, felgi fajne ale coś mi w nich nie leży Ogólnie jest fajnie
grzes1150 Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Pokaż jak tam środeczek. Z zewnątrz fajna tylko te paski w zderzaku mi nie podchodzą. Te felgi to chyba nie oryginał Audi? albo z oponami masz coś nie tak bo narypane ładnie odważników na przednim kole
soolek Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Przód OK. Z boku całkiem, całkiem. Tył -> masakra Czyli...wywal szybko te światła tylne i usuń oznaczenia modelu lub przyklej je w "normalnym" miejscu.
GrzesMC Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 łądniutka maszynka i ten kolorek :gwizdanie: lampy kwestia gustu, ale pasuja temu autku ^^ ogolnie zajefajna
PABLO Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Z zewnątrz fajna tylko te paski w zderzaku mi nie podchodzą. Kozak z Ciebie Co do audika Kolor pierwsza klasa, czarny akryl + kosmetyki robią swoje Tak jak chłopaki piszą wyżej, zdejmij te diody z przodu bo nie pasują zupełnie a co do lamp tylnych mogą się podobać lub też nie, ja jestem zwolennikiem LED LOOK ale wybrał bym coś na czarnym designie z nowej serii lamp Silniczek rewelka i ten dzwięk co nie :?: Brakuje tylko Q. Powodzonka i szerokości P.s - Zapodaj fotki ze środka bo widać że tam nie gorzej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi