Przemqo Opublikowano 4 Czerwca 2023 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Witam problem z klimatyzacją zero błędów na vag.. Rurki co wchodzą w ścianę grodziową Jedna ta mniejsza szron na niej A druga ta grubsza ciepła Gdzie szukać problemu Pozdrawiam
Przemqo Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2023 12 minut temu, Dev napisał(a): w jakim stanie dysza rozprężna ? Nowa założona
DDaniel.65 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Opublikowano 4 Czerwca 2023 U mnie też nie działała znajomy elektryk podłączył się pod komputer okazało się ze sprężarka przełączyła się na tryb "Docierania" po zmianie klima działa bez zarzutu
Langista Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Tryb docierania? Pierwszy raz o takowym słyszę, wiesz coś więcej o tym?
Dev Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 11 godzin temu, Langista napisał(a): Tryb docierania? Pierwszy raz o takowym słyszę, wiesz coś więcej o tym? jest cos takiego, ale nie jest to tryb docierania nazywa sie to: pierwsze uruchomienie kompresora
Muskel1 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) W nastawach podstawowych sterownika klimy powinno być.Jak nie to w adaptacjach. Różnie bywa w zależności od modelu auta. Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Muskel1
Dev Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Jo, ostatnio ćwiczyłem superba 2017r Na klimie była usterka czujnika jakości powietrza, po wymianie na nowy ori z ASO nie startowała klimą. Musiałem zrobić pierwsze uruchomienie kompresora bo bez tego nie chciała ruszyć klimą. Popieprzona jest procedura, męczyłem się że dwie godziny zanim wszystko wróciło to właściwego stanu. Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Dev
Langista Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Ale żeby w B6 już takie bajery były ?
Rekomendowane odpowiedzi