Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Witam , zakładam nowy temat , pisząc i zadając pytanie w innych pokrewnych tematach nie uzyskałem odpowiedzi , od kilku dni szukam wszędzie i nie mogę nic znaleźć . Mam lusterka fotochrom , składane , grzane i problem .Musiałem je przerobić , w lusterku mam mikro wyłącznik ,jest on podłączony żółtym przewodem do pin4 we wtyczce drugi fioletowy z mikro wyłącznika jest podłączony do jednego z dwóch czarnych przewodów do grzania lustra i problem do którego pinu 5 czy 6 we wtyczce ma być podłączony . Zostały mi tylko te dwa piny do podłączenia i cała robota stoi . Potrzebuje pomocy na wczoraj , auto stoi nie mogę wyjechać bez lusterek , moze ktoś wie lub ma schemat elektryczny lusterek . Pozdrawiam i dzieki
Muskel1 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Strona nr 106/5 Außenspiegel, Fahrerseite.pdf
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2023 43 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Strona nr 106/5 Außenspiegel, Fahrerseite.pdf 2.66 MB · 0 pobrań Dzięki bardzo ,podpowiedz czy dobrze myslę chodzi o ta część zaznaczona na czerwono i mikro wyłącznik na zielono idzie do pinu 6 we wtyczce ?
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2023 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jakie zaznaczenia masz na myśli? Przepraszam nie dałem załacznika
Muskel1 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zaznaczone na zielono to włącznik. Z4 to grzałka V121 to silniczek.
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2023 Silniczek od składania lusterka , i mikro wyłacznik podłączony do jednego z przewodów grzałki który podłączony jest do pin 6 we wtyczce ? jeżeli to nie to to nadal nie wiem ?gdzie idzie ten przewód do którego pinu
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Rozwiązanie Opublikowano 11 Czerwca 2023 Wygląda na to, że pin T16b/6 to będzie wspólną masa dla grzałki oraz przełącznika. Dokładnie Ci nie powiem bo kolory przewodów jak widzisz, nie są oznaczone 1
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2023 39 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wygląda na to, że pin T16b/6 to będzie wspólną masa dla grzałki oraz przełącznika. Dokładnie Ci nie powiem bo kolory przewodów jak widzisz, nie są oznaczone To wystarczy ,dzieki bardzo za pomoc ?
Rekomendowane odpowiedzi