Gość markar Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam wszystkich klubowiczów!!!! Chciałem się pochwalić swoją A4. Jest to model z 1995 roku i silniczkiem 1.9 TDI ( 90 koników ) Z wyposażenia posiada: - climatronic :> - 2 x elektryczne szyby - 2 x elektryczne lusterka - centralny zamek z domykaniem szybek z kluczyka - radio Alpine - ori alufelgi audi 15" z oponkami zimowymi Modyfikacje: - czarne tylne lampy DEPO - czarne kierunkowskazy boczne - alufelgi 17" firmy Aluett i oponki 225/45 :> W planach: - czarne przednie lampy - zawias na minusie - jakis chipek :> - przyciemnienie szybek - nagłośnienie A oto kilka fotek: Tak było: Tak wygląda teraz (mała sesyjka z kumplem:P): Następne zdjęcia po kolejnych modyfikacjach..
lapek85 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 właśnie, w tym roczniku nie było jeszcze AHH, a tak pozatym to poza tylnymi lampami to zwykła audiczka powodzenia w modach
Armi Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Ja to nie lubię takich czarnych lamp więc mi się średnio podoba. Takie ponure się to auto robi. Plus za kolor i felgi siedemnastki. Zmień światła na zespolone i będzie
Krzychu88 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Furka super, lampki tyl tez pasuja nawet ladnie, ale z przodu zaloz koniecznie lampki scalone orginalne po liftingu bo daja lepszy efekt niz czarne, a szybki delikatnie jak juz przyciemniac, ale to jest tylko moje zdanie, powodzonka w modach :>
Rekomendowane odpowiedzi