Krystianooo Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 Witajcie, Dzisiaj jak usiadłem do Q3 (2014r.) to stwierdziłem, że nie działają tylne PDC (tylko tylne są). Brak dźwięku czujników przy wrzucaniu biegu R (wstecznego). Brak możliwości uruchomienia z komputera pokładowego (z funkcji CAR) czujników - m.in. dźwięku - jest to funkcja nieaktywna nie wiem dlaczego. Wszystkie czujniki 'cykają' więc jest mała zagwozdka. Nie mam dostępu i możliwości podpięcia w domu VCDS'a. Jakieś pomysły?
Muskel1 Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 Bez kompa wróżenie. Masz hak holowniczy?
Krystianooo Opublikowano 14 Października 2023 Autor Opublikowano 14 Października 2023 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz hak holowniczy? Tak
Krystianooo Opublikowano 14 Października 2023 Autor Opublikowano 14 Października 2023 Przyczepkę - ale wszystko działało bez zarzutu. Dzisiaj nagle dźwięku przy R brak i sygnał z czujników też nie działa pomimo, iż wszystkie tak jak mówiłem 'cykają' gdy się wsteczny na zapłonie wrzuci.
Muskel1 Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 Możliwe, że mikrostyk w gnieździe przyczepki się zawiesił i auto "myśli", że przyczepka jest podpięta.
Rekomendowane odpowiedzi