dan4tech Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Po pierwsze dziękuję za merytoryczne odpowiedzi. Czy ten grill musi być jakiś specjalny z uchwytem na kamerę lub wycięciem czy to standardowy grill?
Muskel1 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Musi być specjalny grill pod kamerę. Jest tam zamontowany uchwyt, w którym siedzi kamera. 1
dan4tech Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Wygląda na to że ten uchwyt to jest część dokładana: allegro.pl ALLEGRO.PL , może zatem da się ją dołożyć do zwykłego grilla
Muskel1 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Wygląda jakby się dało dołożyć. Jak rzuciłem okiem na zamontowany uchwyt, to spasowanie z grillem jest tak idealne, że wygląda jakby to była jedna całość. 1
reniu12 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca W dniu 19.11.2023 o 11:53, Muskel1 napisał(a): A co z adaptacjami w 5F? Cześć możesz mi podać co w mmi mam zrobić jakie adaptacje żeby kamery zaczeły chodzić
reniu12 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Dołożyłeś kamery? Miałem fabrycznie kamery 360 tylko MMI jest inne europa a było USA i online nie pójdzie
reniu12 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): I co teraz kamery nie działają? Dokładnie kodowanie mam starego mmi lekko pozmieniałem na polskie ale kamery nie chodzą
reniu12 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca 13 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć mapę adaptacji sterownika 5F Poradziłem sobie on-line to zrobiłem i zmiana języka i regionu
Rekomendowane odpowiedzi