Gość Murzyn Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 prosil i uprosil.....zaladowaly sie foty 1.Wyczysc wydech 2.fajny asfalt - idealny na kreske 3.wywal ten znaczek 4.fele....hmmm mieszane uczucia 5.ogolnie sliczna niunka, duzy + za swiatelka
Szewczenko7 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 2.fajny asfalt - idealny na kreske Ogolnie to tam jest zakaz wjazdu :twisted: bo tam co chwile odbywaly sie kreski , wczoraj tez mnie jakis glupek opierd***
Gość zdeniu Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no no no pikna tylko jakaś gleba by sie przydała bo stoi jak koza
T-żółw Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 fele fajne, swiatelka tez zawias allroad do poprawy i Panie zielony gdzie sa rameczki klubowe :twisted:
slawek66 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wydech fatalny i do takich felg trzeba wyczyścić i pomalować zaciski. Lampy miodzio.
Gość rob Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 fele nie mój deseń, gleba się prosi, ogólnie spox
pre_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 auto fajne, lamp super wyglądaja. Z tego co pamietam masz takieg opony : felga=17'', szerokosc=215 mm, profil=45 % (97 mm), średnica=625,3 mm Ja się obawiałem, że będą małe te kółka : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=105867#105867 i wydaje mi się, że dobrze zrobiłem, nie kupiłem takich opon... :twisted:
Nexen90 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Super kolor i lampy tez ekstra co to za model? (tych lamp od razu mógłbyś napisac po ile chodzą )
Szewczenko7 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 i wydaje mi się, że dobrze zrobiłem, nie kupiłem takich opon... Wydaje Ci sie...pamietaj zdj. nigdy nie odzwierciedla Ci na zywca auta a po drugie to jeszcze gleba by sie zdala ale jej nie bedzie :twisted: [ Dodano: 06-04-2007, 20:19 ] Wydech fatalny Wydech nie jest ori. takze nie bede go czyscil bo szybciej zgnije a juz nie dluge bede przerabial na ori
bratpit Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A mi się niepodoba , że Pan moderator chwali sie felgami , a ramek klubowych na rejestracjach niema i nikt tego niezauważył i za to sie należy P.S. Troche za wysoko stoi , a lampki prima wera ja jutro bede miał takie tylne , a na przednie musze poczekac na okazje.
T-żółw Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a ramek klubowych na rejestracjach niema i nikt tego niezauważył i za to sie należy mistrzu a co ja napisalem ...Panie zielony gdzie sa rameczki klubowe
Szewczenko7 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Panie zielony gdzie sa rameczki klubowe No narazie ich brak ale to sie zmieni
hhacek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 zawias allroad do poprawy fele nie mój deseń musze sie zgodzic z kolegami
wacha Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ładne autko , jakas gleba by sie przydala , oraz wypoleruj koncowki wydechu aby sie swiecily jak psu jaja , bedzie fajny efekt :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi