adik1983 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Witam czy seryjny grill mozna w jakiś sposób we własnym zakrsie przerobic na coś w stylu s line może ktoś sei w to bawił i podzieli sie swoją wiedzą
GRazny Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no raczej oprócz naklejenia znaczka to niewiele zrobisz...
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 s-line w B5 ? Może pokaż jakieś przykłady co chcesz uzyskać...
Dibo Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Jak chcesz przerobić zwykły grill na coś czego w B5 nie było ? Lepiej Ci wyjdzie zakup grilla od S4 czy RS4
kori Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Przerobić można wszystko, tylko pytanie czy to bedzie wyglądać na tyle dobrze aby przeróbkę pozostawić. Miałem delikatnie uszkodzony gril więc mogłem sobie na to pozwolić. Do tego dojdzie tylko emblemat Q lub S Moja przeróbka wygląda tak: Nie będę tu przytaczał różnic pomiędzy ori bo nie oto chodzi.
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 kori jak to zrobiłeś? Muszę przyznać że całkiem spoko Ci to wyszło? Pokaż foty z bliska
slepy Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 wyglad prawie jak od eSy , gadaj szybko jak to wyrezałeś bo elegancko wyglada
Dibo Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 A na początku wydawało mi się że to jest ori grill od eSy
kori Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Przeciąłem poziome żeberka w miejscach gdzie są pionowe żeberka, wstawiłem dorobione "piony" na wzór tych z s4 i finito, praktycznie nic nie widać.
slepy Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Przeciąłem poziome żeberka w miejscach gdzie są pionowe żeberka, wstawiłem dorobione "piony" na wzór tych z s4 i finito, praktycznie nic nie widać. a wyglada elegancko gratuluje roboty, niezły efekt
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 zrób foto z bliska, albo przyjedź na spota w lbn obadam na żywo świetna robota
Dibo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Długo się z tym bawiłeś ? Te dorabiane piony zrobiłeś z innego grilla czy jeszcze z czegoś innego ?
Sqarek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Piękna robota gratuluję pomysłowości i wykonania, zapodaj więcej fotek i opis oraz wrzuć do działu "Warsztat-zrób to sam" dla potomnych :gwizdanie: na pewno się komuś to przyda Pozdrawiam
SoMeS Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 pokaż to z bliska za***isty efekt czym dorabiałeś te "piony" ?
Dibo Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Kiedy fotki ? Bo będę miał niedługo ori grill wolny i może bym coś takiego spróbował wyrezać
slepy Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Kiedy fotki ? Bo będę miał niedługo ori grill wolny i może bym coś takiego spróbował wyrezać tak a potem sprzedaż że od eSki w atrakcyjnej cenie
SoMeS Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Kiedy fotki ? Bo będę miał niedługo ori grill wolny i może bym coś takiego spróbował wyrezać tak a potem sprzedaż że od eSki w atrakcyjnej cenie hehe a ciekawe jak by tak jeszcze pod ukosem dać i wyszedłby eSrRS pokazuj pokazuj bo chyba zrobię tak i grilla i kratki
Dibo Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Kiedy fotki ? Bo będę miał niedługo ori grill wolny i może bym coś takiego spróbował wyrezać tak a potem sprzedaż że od eSki w atrakcyjnej cenie Nie o to chodzi żeby sprzedać i na tym zarobić. Tymbardziej kogoś oszukując i wprowadzając w błąd Najważniejsza jest satysfakcja z wyrezania czegoś takiego
kori Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Ale was wzięło na ten Gril S-look, Foty zrobię wam jutro. Piony robiłem z plastyku, miałem jakieś kawałki, najważniejsze aby miały ok 3mm grubości, musi to być płaski równy plastyk. Ile czasu to zajmuje ? Wydawać by się mogło że wystarczy tylko przeciąć ori i wstawić piony w sumie to tak wygląda ale gril oraz piony trzeba dokładnie dociąć tak aby nie było pomiedzy nimi przestrzeni co naprawdę łatwe nie jest. Praktycznie to trzeba na to poświęcić dobry dzień
mamci Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 no i jeszcze by się jakieś wymiary przydały, co ile te "szczebelki" itp. no i fotki fotki
Rekomendowane odpowiedzi