kamil657 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Witam, przestało mi świecić światło cofania w Avancie, wyjąłem lampe z klapy ale nie wiem co dalej ? Rozbierać to dalej czy jak ?
kamil657 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia Nie da się jakoś diody tylko wymienić ?
Muskel1 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Najczęściej to elektronika a nie same LED padają.
wuPiotrek Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia nierozbieralne są te lampy, znajdziesz używkę za 3-4 stówy
Fido Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia A w B6 to kosztuje kilkanaście złotych Nie ma jak stara dobra motoryzacja. PS.Sorry, musiałem.
wuPiotrek Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia do b6 w 2024 roku nie wsiądę ot tak i nie pojadę 5000km trasy, jak bym o nie nie dbał a te lampy tył w b9 chyba faktycznie nie są za specjalne, fakt że jak zmieniałem na ledy to kupiłem zestaw używek ale dwie z nich już do tej pory wymieniałem bo po czasie przestawały działać częściowo, widziałem też już na forum podobne wpisy
Fido Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 15 minut temu, wuPiotrek napisał(a): do b6 w 2024 roku nie wsiądę ot tak i nie pojadę 5000km trasy, jak bym o nie nie dbał A ja na dzień dzisiejszy tak. Na blacie już 500 tyś.km Najgorsze jest to, że ta nowa fajna technologia nie daje się naprawić za kilka złotych. Fajne to to, ale nie za takie chore pieniądze.
wuPiotrek Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 stówy za używaną lampę do auta które kosztuje 200k w podstawie to naprawdę nie są chore pieniądze, do b9 akurat części nie są drogie
Fido Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Chore bo specjalnie tak zrobione, by łoś zapłacił bo go stać. Jak długo będzie ich stać ???
Rekomendowane odpowiedzi