GRAF Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 wreszcie sie zebralem zeby przedstawic swoja historie swojej Quattrówki, 100% bezwypadkowa jedyne uszkodzenie to rysa na drzwiach, wyposazenie pelne z ESP, oraz z elektrycznie sterowanymi i co najwazniesze grzanymi fotelami (kobiety je uwielbiaja ) Niedlugo po zakupie przyszla zima wiec tez i pora na przetestowanie Quattro i bylo tak doszedlem do wniosku ze Audi bez Quattro to jak piwo bezalkoholu - ci co mieli okazje jezdzic wiedza oco chodzi nastepnie zagoscily nowe Bilsteiny B6tki i zaczelo sie jezdzic bardziej sportowo w koncu przyszla wiosna i zalozylem calkowicie odnowione fele 17tki oryginaly Audi i wszylo tak no to co widze najczesciej piekne wnetrze ktore wyglada jak nowe
johnybravo Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 zacna furmanka zdejmij haka i poka środeczek
sebaseven Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 hejka super furka sam miałem na nią smaka bo super sie prezentuje ale wybrałem afn a w tym samym kolorku i wypasie ale niestety bez quattro. życze dużo frajdy z jazdy i pozdrawiam.
T-żółw Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 jak dla mnie auto ma same + poliftowy sedan manual no i najwazneijsze V6 i quattro :good: miłej jazdy
Erea1 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 autko polecałbym http://tnij.org/dcp1 str.4 (polerka wydechu)
GRAF Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 autko polecałbym http://tnij.org/dcp1 str.4 (polerka wydechu) fajna sprawa musze o tym pomyslec
huzio00 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Niezła NIUNIA i w dodatku cztery łapy Nie ma to jak poszaleć troszku zimą
GRAF Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 Niezła NIUNIA i w dodatku cztery łapy Nie ma to jak poszaleć troszku zimą zima jest super ale zalety 4lap czuje nawet w lecie na suchym nie mowiac juz o mokrym, mozna deptac dno w zakrecie i auto dalej stabilnie jedzie
huzio00 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Niezła NIUNIA i w dodatku cztery łapy Nie ma to jak poszaleć troszku zimą zima jest super ale zalety 4lap czuje nawet w lecie na suchym nie mowiac juz o mokrym, mozna deptac dno w zakrecie i auto dalej stabilnie jedzie Wiem wiem Też mam cztery Łapy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi