Karolmich53 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Cześć. Posiadam Audi a4 b8 2.0 Tdi z 2010 roku. Mam taki problem ponieważ czasami zapali się kontrolka świec żarowych i miga gdzie samochód traci moc. Po zgaszeniu i odpaleniu nie ma problemu samochód normalnie jedzie. Co jakiś czas się zapala kontrolka i miga i nie gaśnie dopiero jak zgaszę i odpale. Nic nie zauważyłem samochód normalnie odpala, co to może być? 2.0 tdi 143km manual *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego podpiąć pod komputer i sprawdzić błędy, bez tego wróżenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolmich53 Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego @RALF76 wiadomo, ale ktoś miał taki problem? Co to mogłobyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 27 minut temu, Karolmich53 napisał(a): ale ktoś miał taki problem? Co to mogłobyc? Bardzo wielu miało problem z migającą kontrolką świec, a przyczyn może być 1000, więc jak już wyżej napisane, bez podpięcia pod komputer to wróżenie i nie możesz porównywać do pierwszego lepszego przypadku z migającą kontrolka świec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego jw - układ dolotowy, wydechowy, wtryskowy itd... bez kompa nic nie poradzimy, masa czujników od których może być błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkowal10 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Sprawdź trzecie środkowe światło stop czy ci się nie spaliła czasami dioda. Ja tak miałem, ale po zgaszeniu i zapaleniu samochodu już mi się nie zapaliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi