edward1234 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Witam Potrzebuje schemat elektryczny świateł stop. Pacjent A4 b7 2005 1.9 tdi 116. Miałby ktoś taki schemat. Potrzebuje ponieważ same zapalają mi się światła stopu nawet bez zapłonu.
Rozwiązanie pelonek1 Opublikowano 27 Lutego Rozwiązanie Opublikowano 27 Lutego @edward1234 wystarczy Ci to? 1
edward1234 Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Jak mógłbyś sprawdź gdzie leci 1 pin od wyłącznika świateł stop. Oczywiście jestem bardzo wdzięczny! Edytowane 27 Lutego przez edward1234
pelonek1 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 19 minut temu, edward1234 napisał(a): Jak mógłbyś sprawdź gdzie leci 1 pin od wyłącznika świateł stop. Do bezpiecznika S14.
MaTeo85 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego najprawdopodobniej do wymiany jest sam włącznik świateł przy pedale hamulca. jego uszkodzenie właśnie objawia się losowym włączaniem świateł stop i rozładowywanie akumulatora.
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 godzinę temu, MaTeo85 napisał(a): najprawdopodobniej do wymiany jest sam włącznik świateł przy pedale hamulca. jego uszkodzenie właśnie objawia się losowym włączaniem świateł stop i rozładowywanie akumulatora. Szkoda tracić czasu na pomaganie. Napisałem mu to samo co Ty i dostałem odpowiedź od pana wszechwiedzącego, że on nie pytał o diagnozę tylko o schematy😄 Tak więc z mojej strony na tym zakończymy, obojętnie w jakim temacie.
Rekomendowane odpowiedzi