redzim Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam Was Dziś Wam opowiem moją ciekawą przygodę z autkami Zaczęło się w 2007 (nie liczę aut służbowych bo to nie to samo) gdzie sprowadziłem sobie Forda Mondeo 2005 r. Pojeździłem nim od momentu zrobienia - aż uwaga ..... 2 tygodnie!!! :kox: Jadę sobie ulicą Wielkopolską w Gdyni w stronę Karwin, a tu kobieta mi na czerwonym świetle :polew:Matizem wyjeżdza Nic się zdało hamować - uderzyłem ją w jej prawy bok, a sam wpadając na chodnik (maskę mi do góry wybiło i nic nie widziałem) pomiędzy betonowy słup i róg budynku przejechałem jeszcze po ścianie i zatrzymałem się na klatce schodowej. Do dziś się biję z PZU zeby mi koszt naprawy przyznali a nie szkodę całkowitą. A miałem przyklejoną na szybę naklejkę "sprzedam" Potem kupiłem sobie Omegę - którą teraz chcę sprzedać. :thumbup:Wierny samochodzik. Naprawdę. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8554623 W międzyczasie pojeździłem trochę 350Z. Trochę. Jadę sobie obwodnicą lewym pasem, a tu ni z tego ni z owego autobus mi na pas. No i zaczęło się. Wjechałem na lewe pobocze, straciłem przyczepność, walnąłem w barierkę, odbiłem się, walnąłem w autobus, obróciłem się 2 razy na jezdni i wpadłem do rowu. Trochę ponad miesiąc temu No to myślę przyszedł czas na trzecie podejście (nissan nie był mój). zacząłem szukać cabrio. Różne pomysły. Boxster, CLK, BMW 3, aż zobaczyłem ją! :shocked: :shocked: Tak! :drool: Muszę ją mieć! Więc fik - i kupujemy! AUDI A4 CABRIO 1.8T 190KM ROK 2005 - sprowadzona, ale ja już kupiłem tutaj. Póki co jej nie obniżę, ze względu na felgi (19''). :> :> :> Mam nadzieję, że mi posłuży przynajmniej z 2 latka. Potem pomyślę o S5 w cabrio (jeśli wyjdzie) albo R8 No chyba że coś się stanie, to odkupię z powrotem omegę . Tak więc - bo jestem nowicjuszem na a4-klub, do zobaczenia na spotach Trójmiejskich i nie tylko !
pre_pl Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 aaaj tam, trza przyjechać na spota trójmiejskiego Się obada dokładnie cacko... :>
redzim Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Przyjadę przyjadę... w środę mam nadzieje się zobaczymy
miron78 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 chyba najładniejsze cabrio jakie widziałem, ależ udało Ci się dorwać ładniuśką, utrzymaną i wypasioną sztuke w dodatku ma jeszcze to coś
Cristoforo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 dawaj na spota 3miasto obadamy furacza auto mega kozak
Piechol Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 no niezła sam robiłeś modyfikacje, czy taką już kupiłeś? szkoda, że kubłów nie ma
Patrox Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Świetny samochód, sam się zastanawiam nad takim samochodem jako drugim. I nawet już trochę pomodzony( kupiłeś taki czy sam modziłeś?) Gratki furmanki
benoos Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 jeszcze wczoraj widziałem na Allegro, dzisiaj już tutaj :gwizdanie: gratuluję, jest miazga! sam się czaję od kilku dni na srebrną, wyrezać przodek na B7 i by mi starczyło, ale jakoś nie mogę się przekonać do 1.8T, nawet mimo manuala... napisz jak wrażenia z jazdy :>
Tomeks Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ładniutka koniecznie wpadnij w środę na spota jaki masz zawias? bo coś dziwnie wysoko stoi
pre_pl Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 jaki masz zawias? bo coś dziwnie wysoko stoi :mysli o tym samym pomyślałem... potem się przyjrzałem i sądzę, że to 1BE gównianie to 1BE, co nie Tomeczku ?
Tomeks Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 gównianie to 1BE, co nie Tomeczku ? z wiadomych przyczyn o przód bym się nie spierał (choć nawet jak na gówniane 1BE za wysoko stoi ),ale tył jest zdecydowanie za wysoko :gwizdanie:.IMO oczywiście
malik Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nooooo... nieeeezłe cacko! Kierownicę sam zmieniałeś czy już tak była? Czy mógłbyś zrobić zbliżenie LEDów z S6? Chodzi mi o sposób montażu i to jak zostały przygotowane kratki.
arki Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Nie ma kubełków, za wysoko stoi - wniosek prosty redzim zmieniaj na inną.... :polew: Gratulacje wyszukanej niuni
redzim Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 kurde...jadę...jadę... no i ??? nie jedzie przyzwyczajony do 300+pps muszę się na crusing przerzucić niby jest w v-techu zmieniony program o 20% więcej, ale to dalej nie będzie 350 z ( w załączeniu - rozbiłem miesiąc temu)
Johnyjurek Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 To ciesz sie że nei masz 300ps bo byś znowu rozwalił ....
paulo77 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Tak jak kabriolety mnie nie kręcą ten jest wyjątkiem Malinowo
Rekomendowane odpowiedzi