FAZY Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Super wóz wpadnij na spota ,oglądniemy o cacko
redzim Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 ale akurat nissana rozbiłem nie z mojej winy. jechałem obwodnicą i autobus mi na lewy pas wjechał.
Piero Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Co tu dużo mówić: piękna sztuka i ...LANS, LANS, LANS...
Cristoforo Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 furka była dzisiaj na spocie w realu gleba jak sie marzy ale kułeczka
pre_pl Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 no fajne cacko, w realu jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach
Tomeks Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Artur,furka pierwsza klasa ,zdjęcia nawet w połowie nie oddają jej klimatu bardzo fajnie utrzymana,słowem,piękna sztuka
zwierzakfm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 kolego napisz jak wrazenia z jazdy, nie jest troche 'za ciezka' z tylu (przed skladany dach)? widze ze nie masz quattro dlatego pytam silniczek daje rade? sam szukam takiej tylko z myslalem o 2.0TFSI lub 3.0TDi (quattro). tak czy inaczej super auto
variocustoms Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Moim skromnym zdaniem to gleba do tych felg powinna być nie mała no chyba, że fotki kłamią i jest inaczej. Lanserowóz niezły
redzim Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie jest tak źle jak myślałem. mimo wszystko jak dla mnie mało mocy, choć chip trochę pomógł. tylko spalanie mnie cały czas martwi - poniżej 12 nie schodzę, średnio w mieście to i tak 15 no ja też się rozglądałem za 3.0 tdi quattro, jednak musisz się liczyć wtedy z wydatkiem o 20-30 tys wiekszym. a co do 2.0 tfsi to porównywałem i jedzie bardzo podobnie. jakby co, chyba ją po sezonie będę chciał sprzedać, więc będziecie mogli licytować
antonio Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 chyba ją po sezonie będę chciał sprzedać, więc będziecie mogli licytować w takim razie po sezonie daje 1PLN
zwierzakfm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie jest tak źle jak myślałem. mimo wszystko jak dla mnie mało mocy, choć chip trochę pomógł. tylko spalanie mnie cały czas martwi - poniżej 12 nie schodzę, średnio w mieście to i tak 15 no ja też się rozglądałem za 3.0 tdi quattro, jednak musisz się liczyć wtedy z wydatkiem o 20-30 tys wiekszym. a co do 2.0 tfsi to porównywałem i jedzie bardzo podobnie. jakby co, chyba ją po sezonie będę chciał sprzedać, więc będziecie mogli licytować tak jak mowilem, ja szukam z 3.0TDI lub 2.0TFSI ,wiec twoja mnie nie interesuje ale przebije oferte ANTONIO i dam 2PLN a jak kolego z prowadzeniem, nie rzuca za bardzo tylkiem przy ostrym wychodzeniu z zakretu?
ba$ior Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Audi fajne. Na duży "+" zasługują diody od S6 i kierownica od TT/S3. Po zamieszczonych zdjęciach, tych z wypadków stwierdzam,że masz pecha drogowego albo nie potrafisz jeździć.
redzim Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Audi fajne. Na duży "+" zasługują diody od S6 i kierownica od TT/S3. Po zamieszczonych zdjęciach, tych z wypadków stwierdzam,że masz pecha drogowego albo nie potrafisz jeździć. To się wypowiedziałeś. Obydwa wypadki nie z mojej winy. tak jak mowilem, ja szukam z 3.0TDI lub 2.0TFSI ,wiec twoja mnie nie interesuje ale przebije oferte ANTONIO i dam 2PLN a jak kolego z prowadzeniem, nie rzuca za bardzo tylkiem przy ostrym wychodzeniu z zakretu? w ogóle nie rzuca. Mam tu 19'' 235/35 i trzyma się drogi jak przyklejona.
DaReK-vw Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Masz racje wypadki nie były z twojej winy Winna pewnie była tylko i wyłącznie prędkość A co do auta to piękna sztuka tylko jakoś mi osobiście felgi nie leżą (chyba za duże) Pozdro
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie robić OT co do przyczyn wypadków !
Rekomendowane odpowiedzi