Karol7711 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Witam prosse o pomoc gdzie znajdę aktywator do MMi mapy ma ale potrzebuje aktywator żeby wgrać. Szuka na forum i nie mogę znaleźć proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Mapy znajdziesz na MIB Solution. Aktywator masz tu. Po ściągnięciu na dysk musisz tylko zmienić rozszerzenie z .txt na .sh gdyż na forum nie da się dodawać wszystkich rodzajów plików. dlphi.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek i lolek Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Witam. Czy do aktywacji nawigacji wymagana jest jakaś specjalna procedura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Uruchamiasz zapłon, uruchamiasz jednostkę MMI, wyciągasz karty SD ze slotów, odczekujesz 5 min do pełnego wystartowania systemów. Wsuwasz przygotowaną kartę z aktywatorem do slotu SD1 i czekasz ok 5 min. W tym czasie MMI powinno 2 x wystartować. Za drugim razem powinien pojawić się zielony ekran z informacją o pomyślnym zakończeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek i lolek Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Witam ponownie, Niestety, ale u mnie nie ma slotów na kartę SD jest tylko port USB. Po włożeniu pendraka system rozpoznaje urządzenie, odtwarzane są mp3 lecz przy próbie aktualizacji map lub aktywacji nawigacji pojawia się komunikat o braku aktualizacji. W związku z tym mam pytanie czy na pendraku lub karcie SD jest wymagana jakaś specyficzna struktura katalogów? czy wielkość liter w nazwach plików ma znaczenie? Na forum znalazłem gościa ze Śląska co zrobi aktywację i aktualizację map za 2 koła, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Może najpierw zaktualizujesz profil lub napiszesz o jakie auto, rodzaj, model roczink chodzi bo w profilu widnieje Audi 80 B3 z silnikiem 1.2 TFSI co jest absurdem. Ponadto jakie masz MMi? wersja (zdjęcie z czerwonego menu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol7711 Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca W dniu 19.05.2024 o 09:56, Muskel1 napisał(a): Uruchamiasz zapłon, uruchamiasz jednostkę MMI, wyciągasz karty SD ze slotów, odczekujesz 5 min do pełnego wystartowania systemów. Wsuwasz przygotowaną kartę z aktywatorem do slotu SD1 i czekasz ok 5 min. W tym czasie MMI powinno 2 x wystartować. Za drugim razem powinien pojawić się zielony ekran z informacją o pomyślnym zakończeniu. Ten aktywator nie działa u mnie po włożeniu karty SD nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Zmieniłeś rozszerzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi1221 Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada W dniu 5.05.2024 o 11:04, Muskel1 napisał(a): Mapy znajdziesz na MIB Solution. Aktywator masz tu. Po ściągnięciu na dysk musisz tylko zmienić rozszerzenie z .txt na .sh gdyż na forum nie da się dodawać wszystkich rodzajów plików. dlphi.txt 3.33 MB · 12 pobrań Część . Według kodów wyposażenia mam wszystko przygotowane pod nawigacje ale nie mam aktywowanej i jest napisane że ( Nawigacja nie jest obsługiwana w tym systemie) Twoim plikiem jestem w stanie ja aktywować czy potrzebuje czegoś więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Nie jestem jasnowidzem, więc nie wiem jakie masz kody wyposażenia i jaką jednostkę 5F. Wrzuć pełny auto-scan, na którym będzie widoczne jakie sterowniki występują w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi