Wojciech313744 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Witam, dziwna sprawa umyłem dziś auto na myjni tej co zwykle auto stało pod domem parę godzin później przy otwieraniu bagażnika zobaczyłem całą popękana lampę, zrobiły się małe pajączki jak i większe pęknięcia, lewa lampa jest totalnie całą popękana na prawej z boku zrobiły się małe pęknięcia. Niektórych z tych pęknięć nawet nie czuć pod paznokciem, nie wiem co jest grane jak myślcie wina myjni? Czy co się mogło stać że wygląda to w ten sposób? Edytowane 10 Maja przez Wojciech313744
przem8 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Starość. Też tak mam od kilku lat i nic z tym wiecej się nie dzieje. Nawet nie paruje.
Wojciech313744 Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja 1 godzinę temu, przem8 napisał(a): Starość. Też tak mam od kilku lat i nic z tym wiecej się nie dzieje. Nawet nie paruje. tylko że to się stało z dnia na dzień w dwóch lampach, dzień wcześniej były prawie w idealnym stanie oprócz kilku odbarwień na rogach
przem8 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja 7 godzin temu, Wojciech313744 napisał(a): tylko że to się stało z dnia na dzień w dwóch lampach, dzień wcześniej były prawie w idealnym stanie oprócz kilku odbarwień na rogach Tak to jest. Identycznie mialem z przednimi lampami ale dało się je w miarę uratować.
Wojciech313744 Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja 12 minut temu, przem8 napisał(a): Tak to jest. Identycznie mialem z przednimi lampami ale dało się je w miarę uratować. A w jaki sposób?
przem8 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja 2 godziny temu, Wojciech313744 napisał(a): A w jaki sposób? Darcie do gołego tworzywa i lakierowanie ale w tylnych tak nie zrobisz. W przednich lampach jeszcze jest taka jakby powłoka i to ona spękała.
Rekomendowane odpowiedzi