czopa4b6 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Witam zakupiłem wyświetlacz head-up podlączany do OBD2 i po podłączeniu nie czyta danych i nie wyswietla ich po czym się wyłącza. Podpiąłem go w astrze h i działa bez problemu, czym może być to spowodowane?
P.Wiśnia Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Może być tak że po prostu wyświetlacz nie wspiera. Jeżeli masz auto z początku roku modelowego 2002 to masz stary typ licznika na którym na pewno nie pójdzie.
czopa4b6 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca 6 minut temu, Muskel1 napisał(a): Brak magistrali CAN radio np jest podlaczane do maginstrali CAN
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Ale informacje, których potrzebuje Head-Up nie zostają przesyłane. B6 stare auto i to początki CAN.
czopa4b6 Opublikowano 3 Czerwca Autor Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) rozumiem, czyli nic nie zdziałam, zostanie w astrze żony 😜 ps: Plus jest taki ze można przy uzyciu tego urzadzenia kasować błędy 😁 Edytowane 3 Czerwca przez czopa4b6
Rekomendowane odpowiedzi