Azio Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Cześć wszystkim, Narzeczona zabrała autko na wyjazd firmowy, zgłosiła, że podczas jazdy w korku coś głośno strzeliło, nie była pewna czy to strzał z wydechu golfa po drugiej stronie ulicy czy coś w samochodzie... Powiedziała, że podłoga pod nogami kierowcy ma jakąś nierówność / wypukłość i rzeczywiście patrząc na podłogę pasażera tak jest. Nigdy na to nie zwracałem uwagi i teraz zastanawiam się, czy coś "przeskoczyło" czy po prostu podłoga pod kierowcą jest inaczej wyprofilowana. Dodaje kilka fotek ale niestety za wiele na nich nie widać.
Azio Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca 3 minutes ago, tobias said: Nie wiem, ja z nią nie jechałem. Może powinieneś Sprawa była by jasna.
RALF76 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) jeśli podniosło podłogę to na coś najechała, proponuje wjechać na kanał i zobaczyć jak to wygląda... (ze zdjęć nie bardzo widać) prawa strona też ma wypuklenie? Edytowane 10 Czerwca przez RALF76
Azio Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca 8 minutes ago, RALF76 said: jeśli podniosło podłogę to na coś najechała, proponuje wjechać na kanał i zobaczyć jak to wygląda... (ze zdjęć nie bardzo widać) prawa strona też ma wypuklenie? Na pewno na nic nie najechała - akurat w takich kwestiach mogę jej 100% zaufać (a sporo rzeczy się działo :D) Postaram się niedługo nagrać video żeby to lepiej zobrazować. Prawa strona nie ma wypuklenia
RALF76 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 12 minut temu, Azio napisał(a): Na pewno na nic nie najechała - akurat w takich kwestiach mogę jej 100% zaufać (a sporo rzeczy się działo :D) Postaram się niedługo nagrać video żeby to lepiej zobrazować. Prawa strona nie ma wypuklenia zerknij też pod spód zobacz czy tam OK
Azio Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) 2 hours ago, RALF76 said: zerknij też pod spód zobacz czy tam OK Spód wygląda ok, postukałem mocniej od spodu i nic nie czuć na dywaniku, wszystko wygląda na solidne i zwarte. Możliwe, że taka jest konstrukcja lub coś pod wykładziną się przemieściło. Nagrałem kilka filmików ale nie wiem czy da się zauważyć. prawa-1.MOVlewa-1.MOVlewa-2.MOVprawa-1.MOV Edit: W teorii jedyne co znajduje się pod wykładziną to dodatkowa wyściółka a dalej jest blacha? Jedyne co mi przychodzi do głowy to odklejenie i przemieszczenie się maty izolacyjnej tłumiącej wibracje / dźwięk lub po prostu tak jest Edytowane 10 Czerwca przez Azio
RALF76 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca obserwować na ten moment - nie widać na filmikach nic niepokojącego
Rekomendowane odpowiedzi