Lexor94 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca (edytowane) Witam, ok 2 tygodnie temu z powodu dużego bicia przy hamowaniu oddałem na warsztat auto w celu wymiany wszystkich tarcz oraz klocków (Komplety Bosch'a z robocizną 1700) zł. Od razu po wymianie zauważyłem jakiś dziwny "metal" pomiędzy tarczą a klockiem z przodu w obu kołach, stwierdziłem że może to zejdzie jak się klocki ułożą / dotrą, lecz po 2 tygodniach bez zmian, dodam że w miejscu gdzie tego czegoś nie ma jest wyrazny odstęp pomiedzy klockiem a tarcza,ktoś podpowie co to może byc? Edytowane 30 Czerwca przez Lexor94
Rob@k Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca (edytowane) A to nie jest farba, powłoka która pokryte były tarcze? Przemyj zmywaczem do hamulców i zobacz czy pojawi się to znowu. Edytowane 30 Czerwca przez Rob@k
Lexor94 Opublikowano 30 Czerwca Autor Opublikowano 30 Czerwca Na komplecie który był wymieniany również z tyłu nic takiego się nie dzieje, dziwna sprawa
Muskel1 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 1 godzinę temu, Rob@k napisał(a): A to nie jest farba, powłoka która pokryte były tarcze? Tak.
Lexor94 Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca Ok, dzięki Panowie za pomoc, temat do zamknięcia, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi