Dev Opublikowano Wtorek o 21:52 Opublikowano Wtorek o 21:52 (edytowane) Bo.musisz wiedzieć jedną ważną rzecz, rozmawiając że mną musisz iść prostą drogą, kierując się logiką i otwartym umysłem. Zauważ że czego się nie dotkniesz to od razu wszystko komplikujesz i dorabiasz do tego ideologię. Poza tym jak każda młoda osoba nie czytasz tego co się do Ciebie pisze, chyba ze czytasz i tego nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć. Chcesz żeby Ci pomóc ale od razu negujesz tą pomoc. Napisałem Ci co masz zrobić z kluczykiem, a Ty co robisz ? Dzwonisz po salonach. Po co ? Zaczyna mi to pomału przypominać to co wyprawiał i wyprawia NelsonPL Jest jeszcze coś ale o tym później. Edytowane Środa o 06:29 przez Dev
dliwski Opublikowano Środa o 14:06 Autor Opublikowano Środa o 14:06 Dziękuję Mistrzu za tę cenną lekcję. Napisałeś, że ASO, więc skontaktowałem się z ASO w moim mieście. Powiedzieli, że nie zrobią - mogą zamówić pilot, ale nie zakodują, więc będzie niefunkcjonalny. Co wg Twojego otwartego umysłu należałoby zrobić? Powiedzieć im, że mają zrobić, bo Dev tak napisał na forum? Po krótkiej wymianie zdań napisałeś długi post, w którym próbujesz mnie przejrzeć robiąc jakieś niepotrzebne wycieczki osobiste, ale to mi przypisujesz komplikowanie i dorabianie ideologii. A wystarczyło napisać w którym ASO sam dorabiałeś kluczyk, ja bym do nich zadzwonił i może bym się dowiedział czemu u mnie nie robią, a u Ciebie robią.
Dev Opublikowano Środa o 14:12 Opublikowano Środa o 14:12 16 godzin temu, Dev napisał(a): Jest jeszcze coś ale o tym później. no i to jest to "pozniej" brak Ci pokory
dliwski Opublikowano Środa o 14:39 Autor Opublikowano Środa o 14:39 8 minut temu, Dev napisał(a): no i to jest to "pozniej" brak Ci pokory Skoro tak uważasz, to tak musi być W dniu 20.05.2025 o 11:03, Marfiol napisał(a): Bez problemu dorobisz poza ASO. Popatrz sobie w okolicy jakieś warsztaty typowo zajmujące się elektronika w vagach. Rzeczywiście dorabiają, ale oryginalność kluczyka stoi pod dużym znakiem zapytania i jego działanie w dłuższej perspektywie czasu. Spróbuję się czegoś dowiedzieć w jakimkolwiek innym ASO, a dorobienie w zewnętrznym warsztacie potraktuje jako ostateczność. Dzięki.
Dev Opublikowano Środa o 15:32 Opublikowano Środa o 15:32 sprowadziłem kilka audi czy VW z USA jak brakowało kluczyka do zamawiałem u siebie na miejscu a jezdziłem na dopisanie do audi do Gdyni VW robili mi zawsze na miejscu nigdy nie było zadnej gadki na temat tego ze to USA, wazne tylko ze kluczyk był ori teraz taki jak do Ciebie kosztuje ok 1800zł plus dopisanie 350-420 1
dliwski Opublikowano Środa o 17:29 Autor Opublikowano Środa o 17:29 1 godzinę temu, Dev napisał(a): sprowadziłem kilka audi czy VW z USA jak brakowało kluczyka do zamawiałem u siebie na miejscu a jezdziłem na dopisanie do audi do Gdyni VW robili mi zawsze na miejscu nigdy nie było zadnej gadki na temat tego ze to USA, wazne tylko ze kluczyk był ori teraz taki jak do Ciebie kosztuje ok 1800zł plus dopisanie 350-420 No i ja w to wierzę, zresztą od początku wierzyłem, ale z drugiej strony nie mam przecież wpływu na to, co oferuje ASO w Warszawie. Może trafiłem na nieogarniętego pracownika, może W-wa jest ograniczona w tym zakresie - nie wiem, jutro jeszcze wyślę kilka maili. Poniżej odpowiedź od pracownika ASO.
Dev Opublikowano Środa o 17:43 Opublikowano Środa o 17:43 Zamawianie i dopisanie klucza auta które przyjechało z USA, Kanady, Japonii czy innego Dubaju odbywa się tak samo jak auta z Europy, tutaj nie ma żadnej różnicy.
_małyTM_ Opublikowano Czwartek o 05:19 Opublikowano Czwartek o 05:19 11 godzin temu, Dev napisał(a): Zamawianie i dopisanie klucza auta które przyjechało z USA, Kanady, Japonii czy innego Dubaju odbywa się tak samo jak auta z Europy, tutaj nie ma żadnej różnicy. dobrze mówi, jak możesz zamówić kluczyk to można zakodować
Rekomendowane odpowiedzi