Ivanek Opublikowano Sobota o 19:29 Autor Opublikowano Sobota o 19:29 Łączniki stabilizatora przód prawy se stukał, wymieniony komplet, amory tył wylane to kupione nowe, okazało się jeszcze że jedna poduszka amortyzatora pęknięta, wymienione na nowe. Jeszcze w tym roku czeka mnie cały zestaw hamulców, przód tył tarcze klocki + zaciski tył na pewno a przód regeneracja prowadnic. Skrzypią i krzywo hamuje że lekko ściąga na lewo. 1
Gorczyk Opublikowano Poniedziałek o 15:07 Opublikowano Poniedziałek o 15:07 W dniu 20.02.2025 o 15:59, Ivanek napisał(a): Próbowałeś wymienić wzmacniacz? Wzmacniacz wymienił też, jednak nie poddał się. Teraz kluczyk otwiera/zamyka z bardzo daleka no i nie rozładowuje baterii.
Ivanek Opublikowano Poniedziałek o 15:56 Autor Opublikowano Poniedziałek o 15:56 48 minut temu, Gorczyk napisał(a): Wzmacniacz wymienił też, jednak nie poddał się. Teraz kluczyk otwiera/zamyka z bardzo daleka no i nie rozładowuje baterii. Czyli wzmacniacz pomógł?
Ivanek Opublikowano wczoraj o 07:47 Autor Opublikowano wczoraj o 07:47 Zamówiłem 5 sztuk z Ali za 25zl, przyjaciel ma ten sam problem z pilotem, za dwa tygodnie spróbujemy obydwa naprawić, znalazłem elektronika blisko mnie gdzie mieszkam, zobaczymy czy to pomoże. Inwestycja 60zl w jeden pilot, oby było trafne.
Rekomendowane odpowiedzi