Ivanek Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca Łączniki stabilizatora przód prawy se stukał, wymieniony komplet, amory tył wylane to kupione nowe, okazało się jeszcze że jedna poduszka amortyzatora pęknięta, wymienione na nowe. Jeszcze w tym roku czeka mnie cały zestaw hamulców, przód tył tarcze klocki + zaciski tył na pewno a przód regeneracja prowadnic. Skrzypią i krzywo hamuje że lekko ściąga na lewo. 1
Gorczyk Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca W dniu 20.02.2025 o 15:59, Ivanek napisał(a): Próbowałeś wymienić wzmacniacz? Wzmacniacz wymienił też, jednak nie poddał się. Teraz kluczyk otwiera/zamyka z bardzo daleka no i nie rozładowuje baterii.
Ivanek Opublikowano 10 Marca Autor Opublikowano 10 Marca 48 minut temu, Gorczyk napisał(a): Wzmacniacz wymienił też, jednak nie poddał się. Teraz kluczyk otwiera/zamyka z bardzo daleka no i nie rozładowuje baterii. Czyli wzmacniacz pomógł?
Ivanek Opublikowano 11 Marca Autor Opublikowano 11 Marca Zamówiłem 5 sztuk z Ali za 25zl, przyjaciel ma ten sam problem z pilotem, za dwa tygodnie spróbujemy obydwa naprawić, znalazłem elektronika blisko mnie gdzie mieszkam, zobaczymy czy to pomoże. Inwestycja 60zl w jeden pilot, oby było trafne.
Ivanek Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca W dniu 8.03.2025 o 20:29, Ivanek napisał(a): Łączniki stabilizatora przód prawy se stukał, wymieniony komplet, amory tył wylane to kupione nowe, okazało się jeszcze że jedna poduszka amortyzatora pęknięta, wymienione na nowe. Jeszcze w tym roku czeka mnie cały zestaw hamulców, przód tył tarcze klocki + zaciski tył na pewno a przód regeneracja prowadnic. Skrzypią i krzywo hamuje że lekko ściąga na lewo. Stuki nadal są, zamówiłem tuleje stabilizatora bo tego nie wymieniłem przy okazji łączników, wybrałem poliuretanowe 29mm średnica wewnętrzna.
Ivanek Opublikowano Poniedziałek o 17:53 Autor Opublikowano Poniedziałek o 17:53 (edytowane) Wymienił mi to, z trudnościami, dziwnie bo układy z Ali przyszły utlenione, ciemniejsze, mój pilot właściwie chyba działa gorzej niż przedtem... Te dwa układy po lewej to zdemontowane oryginalne z pilotów, ten po prawej to "nowy". Może koledze się poszczęści i jemu zadziała. No narazie to utopione 125zl na dwa piloty. @Gorczyk jak Twoje wyglądały? Edytowane Poniedziałek o 18:58 przez Ivanek
Gorczyk Opublikowano Poniedziałek o 20:07 Opublikowano Poniedziałek o 20:07 Kurcze zdjęć nie dostałem... Ale niedługo pewnie mu zawiozę drugi kluczyk to poproszę o jakieś foty.
Ivanek Opublikowano Poniedziałek o 20:30 Autor Opublikowano Poniedziałek o 20:30 Po operacji robiłeś kodowanie vcds czy zwyczajnie przez zapłon?
Gorczyk Opublikowano Wtorek o 05:57 Opublikowano Wtorek o 05:57 9 godzin temu, Ivanek napisał(a): Po operacji robiłeś kodowanie vcds czy zwyczajnie przez zapłon? Zwyczajnie zrobiłem na zapłon. Wszsytko ładnie śmiga przez to kodowanie.
Ivanek Opublikowano Środa o 16:09 Autor Opublikowano Środa o 16:09 Wymieniłem tuleje, no były zmęczone, problem nadal występuje, na filmie słychać lekki głuchy stukot, zalecam słuchać na słuchawkach. Co jeszcze może to być? Końcówki drążka? Messenger_creation_56A44F2F-5F95-4364-975B-690CD645C75A.mp4
Gorczyk Opublikowano Środa o 18:02 Opublikowano Środa o 18:02 W poprzednich autach jak już coś pukało to zawsze albo końcówkę drążka albo łącznik stabilizatora.
Ivanek Opublikowano wczoraj o 07:42 Autor Opublikowano wczoraj o 07:42 1 godzinę temu, Langista napisał(a): A magiel luzów nie ma? Na kierownicy żadnych, dużo precyzyjniej prowadzi się jak B6, tam już przekładnia będzie zmęczona. W czerwcu przegląd to do tego czasu zrobię jeszcze z 4 tysiące kilometrów, może się nasili i będzie łatwiej a jak nie no to może na szarpakach wyjdzie. Narazie to tak rzadko występuje że muszę się trochę na jeździć żeby było to słychać.
pelonek1 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Drążki kierownicze sprawdź, tylko najlepiej końcówki out ze zwrotnicy bo inaczej to ciężko coś wyczuć.
Rekomendowane odpowiedzi