Majkel97p Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Witam, Mógłby ktoś zerknąć czy to są w porządku dane? Zapobiegawczo chciałem sobie wyczyścić DPF środkiem od K2 ta pianka i po wykręceniu sondy była strasznie zakopcona . Wpuściłem środek i na przejażdżce włączyłem wypalanie DPF żeby to lepiej wypaliło. Po podłączeniu kompa są takie dane . Powinno być ciśnienie na minusie? Czy czujnik może być do wymiany? Patrzyłem przewody od czujnika to nie są uszkodzone ani zatkane.
RALF76 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia zawartość popiołu w oleju wskazuje że już dawno filtr nadaje się do czyszczenia/wymiany pianką k2 za wiele nie zrobisz 1
przem8 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 1 godzinę temu, Majkel97p napisał(a): Powinno być ciśnienie na minusie? Nie. U siebie wczoraj zmieniałem ten czujnik, bo mialem -150 i sporadyczny błąd od czujnika. 1
Majkel97p Opublikowano 7 Sierpnia Autor Opublikowano 7 Sierpnia 10 godzin temu, RALF76 napisał(a): zawartość popiołu w oleju wskazuje że już dawno filtr nadaje się do czyszczenia/wymiany pianką k2 za wiele nie zrobisz Jaki jest max w tym silniku?
RALF76 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Reasumując spore przekroczenie.. Edytowane 7 Sierpnia przez RALF76
RALF76 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 11 minut temu, Majkel97p napisał(a): 363k można powiedzieć ,że zgadles 😁 Muskel nie zgaduje tylko wie
Muskel1 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 😄 W tych ostatnich latach miale kilkadziesiąt aut podpiedych pod VCDS i jakiś tam obraz ogólny na to mam. 1
franekv6 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia W dniu 8.08.2024 o 14:43, Majkel97p napisał(a): 363k można powiedzieć ,że zgadles 😁 Co ile kilometrów wypala DPF ?
Rekomendowane odpowiedzi