Damian2401 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Witam po wymianie napędu rozrządów silnik nie odpala, kręci ale nie odpala z przepustnicy wydała ciśnienie i z rury wydechowego też. Gdy miałem listwę wtryskową na zewnątrz po kręceniu silnika wtryski nie tryskają paliwem. Co mogło pość nie tak ? Zanim odpaliłem auto na nowych zestawach auto szklanki były już wciśnięte pół dnia, po odkręceniu gniazd wtryskowych nie widać by zawory były pogięte, tłoki też nie mają odbić od zaworów i nic nie stukalo podczas odpalania. Pompa paliwa sprawna, ciśnienie na szynie jest na zapłonie 3.5 bara podczas kręcenia dochodzi do 4.5 bodajże, wtryski maja 12Ohm a na wtyczkach jeat po 3.5Volta akku było rozładowane i podpięty 2 aku na kable. Co sprawdzić??
Pieterb Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Jak dla mnie to też wygląda na rozrząd skoro ewidentnie po jego wymianie nie odpala.
Damian2401 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września 9 godzin temu, Dev napisał(a): zle cos ustawiłes Wał na znaku wałek na znaku koło zamachowe w okienku na znaku Wałki 16 ogniw i znak na znaku
Langista Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Żadnych błędów rozumiem nie masz? Przepustnica na pewno dobrze podłączona? Wtyczka się nie uszkodziła albo wiązka do niej?
Damian2401 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września 57 minut temu, Langista napisał(a): Żadnych błędów rozumiem nie masz? Przepustnica na pewno dobrze podłączona? Wtyczka się nie uszkodziła albo wiązka do niej? Błędów nie mam, przepustnica działa i reaguje na pedal gazu wtyczka wiązka ok
Damian2401 Opublikowano 6 Września Autor Opublikowano 6 Września Powodem był uszkodzony akumulator, podłączyłem go do ładownian po 1.5 dnia dalej ładował więc sprawdziłem cele 4 cele uszkodzone. Włożyłem inny akumulator i wszystko gra, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi