karlob7 Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października Siemka zakupiłem do swojej b7 pakiet światło problem w tym że podłączając wg instrukcji z forum brak reakcji tj lampki się nie zapalają. Na odmętach forum znalazłem temat gdzie było napisane że trzeba to zakodowac i posiadać mce high. Czy jeżeli mam małe navi szyberdach tempomat full fis clh auto swiatla mam mce high? Niestety nie mam gdzie podlaczyc auta pod komputer byłbym wdzięczny za podpowiedzi lub ewentualnie ktos z podlaskiego kto by mógł podlaczyc kompa oczywiście nie za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października 14 minut temu, karlob7 napisał(a): Czy jeżeli mam małe navi szyberdach tempomat full fis clh auto swiatla mam mce high? To nie ma nic do znaczenia. Zidentyfikuj MCE po numerze części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlob7 Opublikowano 29 Października Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 20 minut temu, Muskel1 napisał(a): To nie ma nic do znaczenia. Zidentyfikuj MCE po numerze części. A jak mogę inaczej zobaczyc bo wiem że są 2 opcje rozebrac i dobrać się do mce albo komp A jest jeszcze jakaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października Teraz, karlob7 napisał(a): A jest jeszcze jakaś? Szklana kula Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlob7 Opublikowano 29 Października Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): Szklana kula Nie ma. To slabo 😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Pod co ten pakiet światło podłączyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlob7 Opublikowano 31 Października Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 19 godzin temu, Langista napisał(a): Pod co ten pakiet światło podłączyłeś? Wpinalem się w kostkę idącą do sterownika drzwi tak jak pisał tu ktos w poradniku pin 2 3 i 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października To coś źle podłączyłeś bo skoro z przodu świeci to zasilanie powinno dawać też na tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlob7 Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada W dniu 31.10.2024 o 22:21, Langista napisał(a): To coś źle podłączyłeś bo skoro z przodu świeci to zasilanie powinno dawać też na tył. Nie nie sek w tym że w żadnych drzwiach nie świeci źle zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada A z początku miałeś jakiekolwiek podświetlenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi