Agrzesiek4 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 witam ostatnio jak sciagnalek kolo zlapalem za tarcze hamulcowa, ruszala sie ona tak jak bym mogl ja sciagnac gdyby nie bylo zaciskow i klockow. Dodatkowo od pewnego czasu powyzej 100km/h drzy mi kierownica, co to moze byc i jak to naprawic?
Agrzesiek4 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 no wlasnike kola wywazone, wahacze caly komplet nowka felgi sprawdzone proste, wiec juz nie wiem co
wojtekce Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 wymień opony lub przełóż koła z tyłu na przód
rtocki Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Takie drgania występują też czasem przy nie ori felgach bez pierścieni centrujących
Agrzesiek4 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 sprawdzalem ostatnio i z jednej strony tarcza sie nie rusza a z drugiej jak pisalem rusza sie, moze nie jest jakos przymocowana jak to sprawdzic? a co do drgan samochodu i kierownicy przy predkosciach powyzej 100km/h, nie moglem dojsc dlaczego. ostatnio malowalem zaciski i przy okazji sciagania kazdego z kól dobrze wymylem felgi rowniez od srodka gdzie zalegał straszny syf. po zalozeniu kólek drgań już nie ma moze tak jak ktos tam gdzie indziej pisal ze syf na felgach dziala jak niewywazone kola.
wojtekce Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 jedna tarcza jest przypieczona do piasty więc dlatego się nie rusza
Wihajster Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 jedna tarcza jest przypieczona do piasty więc dlatego się nie rusza stuknąć młotkiem i popuści :gwizdanie:
iwadrian Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 jedna tarcza jest przypieczona do piasty więc dlatego się nie rusza stuknąć młotkiem i popuści :gwizdanie: Gumowym najlepiej bo jeszcze się połamie lub skrzywi jak za mocno stukniesz
Rekomendowane odpowiedzi