marcin227 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Hej, powiedzcie proszę co myślicie o tym ogłoszeniu: Audi A4 Audi A4 B9 2.0 TDI Full Opcja Super Stan Virtual Cockpit ACC RADARY Bełchatów • OLX.pl WWW.OLX.PL 62 200 zł: Sprzedam Audi A4 B9 2.0 TDI 150 KM z automatyczną skrzynią biegów. Auto po wymianach... Wygląda całkiem fajnie jeśli chodzi o pakiet i wyposażenie. Cena też nie jest jakaś najwyższa. Sprzedawcy ponoć zależy na szybkiej sprzedaży, co jest dość podejrzane. Samochód został sprowadzony rok temu. Aktualny przebieg samochodu to 211k ( nie 199 jak ogłoszeniu). Zdjęcia też są dziwne, zapewne screeny z ogłoszenia sprzed roku gdy kupował. Trochę pokręcone te ogłoszenie.. Dzięki z góry za podpowiedzi WAUZZZF4XGA057478
Koalakm Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Zawsze mnie smieszy i zarazem wkurza jak klamia w tych ogloszeniach. Najszczesciej z S-line oraz z ACC. Natomiast faktycznie auto s-line nie ma, ale wyposazenie ma przyzwoite. Zweryfikowalbym po numerze VIN jednak czy sie zgadza. Dodatkowo oczywiscie jakas weryfikacja z kims kto ogarnia temat + czujnik lakieru, stacja diagnostyczna i moze warto
marcin227 Opublikowano Niedziela o 20:23 Autor Opublikowano Niedziela o 20:23 Hej, co myślicie o tym ogłoszeniu? Zastanawiam się, czy to jest S-Line? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-audi-a4-2-0-tdi-190km-matrix-acc-radary-2017-ID6GYZTS.html
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 07:18 Opublikowano Poniedziałek o 07:18 10 godzin temu, marcin227 napisał(a): Zastanawiam się, czy to jest S-Line? Nie jest. Poza tą jednostrefową klimą, która jak dla mnie zawsze przekreśla auto, wyposażenie jest ok.
matbruk Opublikowano wczoraj o 09:19 Opublikowano wczoraj o 09:19 W dniu 16.12.2024 o 08:18, Muskel1 napisał(a): Nie jest. Poza tą jednostrefową klimą, która jak dla mnie zawsze przekreśla auto, wyposażenie jest ok. Ktoś albo się mocno zgapil , albo ma dziwny gust matriksy , aktywny tempomat , i ten brzydki panel.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 09:23 Opublikowano wczoraj o 09:23 Są rzeczywiście osoby, którym jest to obojętne. Dla mnie odpada, bo zawsze korzystam z różnych ustawień temp. Ja jestem osobą lubiącą chłodniejsze temperatury, a żona woli cieplej, tak więc mam zawsze różne ustawienia.
Koalakm Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W dniu 15.12.2024 o 21:23, marcin227 napisał(a): Hej, co myślicie o tym ogłoszeniu? Zastanawiam się, czy to jest S-Line? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-audi-a4-2-0-tdi-190km-matrix-acc-radary-2017-ID6GYZTS.html wyglada bardzo spoko - szczegolnie pod wzgl wyposazenia. Co do klimy jednostrofowej - dziala swietnie, no ale jest jedno-strefowa choc kubatura A4 jest mala, wiec 3 strefy bardzo roznych temperatur to tam ciezko pewnie utrzymac Wyglad - kwestia subiektywna, no 3 strefowy panel jest "nowoczesniejszy". Natomiast 1-strefowa ma malutki atut - wieksze przyciski, np. ogrzewanie siedzen
Muskel1 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Teraz, Koalakm napisał(a): kubatura A4 jest mala, wiec 3 strefy bardzo roznych temperatur to tam ciezko pewnie utrzymac Żaden problem.
matbruk Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Właśnie wygląd tego panelu ma dla mnie największe znaczenie , wiadomo funkcje 3 stref są też istotne , sam korzystam z różnych temp , ja inną , żona inna i dzieci jeszcze inaczej , ale ten panel bardzo dużo robi w odbiorze tego wnętrza , jakby nie patrzeć jest to centralna część deski rozdzielczej.
marcin227 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Obserwuje sobie jesscze ten egzemplarz: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-zadbany-polecam-prywatny-sprzedajacy-s-line-ID6GY4l8.html Jak wypada ten model do tego wcześniejszego? Rocznik i przebieg ten sam, słabszy silnik. Trochę inne wyposażenie, widać, że to już chyba s?
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Wyposaże gorsze niż pierwszy. Brak Matrix, gorsza mała nawigacja, klima też jednostrefowa. Jedynie ma pakiet zewnętrzny s-line.
Koalakm Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 15 godzin temu, matbruk napisał(a): Właśnie wygląd tego panelu ma dla mnie największe znaczenie no jezeli wyglad tego panelu ma dla Ciebie najwieksze znaczenie to szukaj tylko takich z tym panelem.. nie do konca rozumiem po co zaprzatac sobie w takim razie glowe egzeplarzami z panelem 1-strefowym... 13 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Brak Matrix, gorsza mała nawigacja to sa bardzo duze atuty tego pierwszego. Szczegolnie tez nawigacja wieksza - pamietam Muskel mi wyjasnial tez przed zakupem ze to spora roznica, np. W duzej mozesz miec aktywna mape na wyswietlaczu pomiedzy zegarami... tam jest chyba lepszy procesor czy cos... 13 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jedynie ma pakiet zewnętrzny s-line. ja akurat nie bralbym tego jako wyznacznik... zdecydowanie cennniejsze sa Matrixy i duza navi.
Rekomendowane odpowiedzi