sekator87 Opublikowano Sobota o 19:03 Opublikowano Sobota o 19:03 Witam, Koledzy czy dacie radę podpowiedzieć co to według Was za dźwięk? Dźwięk jest tylko na zimnym silniku przez ok 1 minutę. Pompa sai oraz napinacz łańcucha odłączone. Mi się zdaje, że to chyba gdzieś z okolic przedniego rozrządu (chociaż był niedawno zmieniany przez poprzedniego właściciela)...ale chętnie wysłucham innych, może mięli podobny problem. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję :) 20250104_190133.mp4
przem8 Opublikowano Sobota o 20:21 Opublikowano Sobota o 20:21 Godzinę temu, sekator87 napisał(a): Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję : To wklej normalnym formacie, bo pokazuje że uszkodzony plik.
sekator87 Opublikowano Sobota o 20:29 Autor Opublikowano Sobota o 20:29 Znaczy pokazuje mi przy przesyłaniu, że film wysłany jest jako mp4...sprubóję jeszcze raz przesłać.
Hugo Opublikowano Sobota o 20:33 Opublikowano Sobota o 20:33 11 minut temu, przem8 napisał(a): To wklej normalnym formacie, bo pokazuje że uszkodzony plik. Bez problemu filmik się odtwarza. Jakiś problem u Ciebie
Langista Opublikowano Sobota o 23:04 Opublikowano Sobota o 23:04 Masz płyn wspomagania na odpowiednim poziomie? Jak dodajesz gazu to dźwięk się nasila?
przem8 Opublikowano wczoraj o 06:54 Opublikowano wczoraj o 06:54 (edytowane) Wg mnie to napinacz łańcucha jarmoli. Edytowane wczoraj o 06:54 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi